Libnet.ro
UNICEF

15:45

Calin Popescu Tariceanu, despre activitatea Guvernului Tudose: La guvernare nu ai timp foarte mult de filozofie

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu, despre activitatea Guvernului Tudose: La guvernare nu ai timp foarte mult de filozofie

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca premierul Mihai Tudose intelege responsabilitatea functiei in care se afla si are curaj in luarea deciziilor, avand in vedere ca la guvernare nu ai timp foarte mult de filosofie. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Calin Popescu Tariceanu, ingrijorat cu privire la un posibil conflict cu Rusia: Ar fi devastator

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca viitorul relatiei cu Rusia nu trebuie sa fie unul de adversitate, posibila generare a unui conflict armat fiind un lucru devastator.

Calin Popescu Tariceanu: Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului

Calin Popescu Tariceanu a anuntat luni ca se va introduce o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului, fara a preciza insa ce suma este avuta in vedere. Acesta a citat ca exemplul veniturile din tranzactiile imobiliare care in prezent intra in calculului indemnizatiei, ceea ce nu e normal.

Sedinta coalitiei de guvernare. Ce se intampla cu pensiile speciale

Liderii PSD-ALDE s-au intalnit luni, de la ora 12. 00, in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima saptamana, precum si pentru a.

Tariceanu, despre Tudose: imi face o impresie buna

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, la Antena 3ca premierul Mihai Tudose ii face o impresie buna, fiind un om care are curajul luarii deciziilor. Eu nu.

Tariceanu, despre primul semn de intrebare pe care i l-a ridicat Grindeanu: A spus ca nu crede ca e bine sa faca acest lucru

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a dezvaluit care a fost primul semn de intrebare pe care i l-a ridicat fostul premier Sorin Grindeanu. in calitate de presedinte al Senatului, am fost cel.

USR solicita Guvernului Tudose sa nu plafoneze indemnizatiile de crestere a copiilor

Partidul Uniunea Salvati Romania solicita guvernului Tudose sa nu modifice legislatia privind indemnizatiile de crestere a copiilor, atragand atentia ca acum un an cand s-a eliminat plafonul PSD a sustinut puternic aceasta modificare.

Senatoarea Alina Gorghiu acuza Guvernului Tudose de adoptarea unei masuri neconstitutionale privind indemnizatia pentru mame: Este aberant

Senatoarea liberala Alina Gorghiu cere Guvernului Tudose sa renunte la intentia de a plafona indemnizatiile pentru mame, inclusiv a celor in plata, deoarece aceasta masura este neconstitutionala .

USR cere Guvernului Tudose sa nu modifice legislatia de acordare a indemnizatiei pentru parinti

Partidul Uniunea Salvati Romania dezaproba intentia Guvernului Tudose de a modifica regulile pentru acordarea indemnizatiei pentru mame si tati in concediu de crestere a copilului, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Sedinta cruciala PSD-ALDE. Tariceanu: Pensia nu va mai fi mai mare decat salariul. Pensiile actuale nu se micsoreaza (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si cel al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au anuntat luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, unde s-a discutat despre modificarile legii pensiilor speciale, ca nicio pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )