Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile.De ce acest dosar a fost tinut la sertar?

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile.De ce acest dosar a fost tinut la sertar?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Tariceanu: Faptele de care este acuzat Blaga sunt cunoscute de ani de zile; de ce DNA a scos dosarul acum, in campanie?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, duminica, la RTV, ca faptele pentru care este acuzat fostul copresedinte Vasile Blaga sunt cunoscute de ani de zile, el precizand ca DNA trebuie sa raspunda la intrebarea de ce a fost tinut acest dosar la sertar si l-a scos abia acum, in campania electorala.

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a precizat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

Robert Negoita, la DNA. Primarul sectorului 3, audiat in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este cercetat pentru evaziune fiscala. La intrarea in DNA, el a declara.

Un doctor din SUA este acuzat ca a preparat vaccinuri pentru copii din saliva de pisica si votca

Autoritatile au suspendat licenta unui medic din Chicago, care se pare ca a dat pacientilor vaccinuri modificate, continand saliva de pisica si votca, scrie The Guardian. A fost declansata o ancheta de urgenta, dupa ce furnizorii de servicii medicale au depus plangeri in care sustineau ca dr. Ming Te Lin le administra copiilor vaccinuri orale neautorizate.

Piedone, audiat la Parchetul General in dosarul in care este acuzat de inspectorii ANI de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul in care Agentia Nationala de Integritate cere cercetarea sa pentru conflict de interese.

Klaus Iohannis, despre scandalul in care este implicata Kovesi: Daca va dori sa vina sa imi prezinte punctul de vedere sunt deschis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat in cadrul unor declaratii date jurnalistilor ca in cazul in care Kovesi va vrea sa ii prezinte punctul sau de vedere, privind autodenuntatul lui.

Divort rasunator in politica: Liderul PMP Bucuresti s-a despartit de sotie. Care este motivul

Divort rasunator in lumea politica autohtona. Fostul sef al UNPR, Valeriu Steriu, s-a decis sa puna punct mariajului cu Simona, o diplomata care lucreaza acum la Los Angeles, in Statele Unite,.

Ciolos ia atitudine impotriva stigmatizarii romilor! Care este metoda inedita prin care premierul a protestat (FOTO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a luat parte la campania Consiliului Europei contra stigmatizarii romilor printr-o metoda inedita, potrivit adevarul. ro. O fotografie in care premierul a aparut intr-un.

Delia, mai scumpa decat Rihanna: Pretul unui bilet ajunge la aproape 700 de lei. Care este explicatia cantaretei (VIDEO)

Delia se vinde scump. Pretul unui bilet la concertul din decembrie al artistei este mai mare decat la show-ul Rihannei, din vara. Potrivit Agentiei de Presa Monena, pretul biletelor va fi cuprins int.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )