Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

România Liberă România Liberă,
Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a precizat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese. continuă pe România Liberă

Cristian Popescu Piedone a fost pus sub acuzare, in dosarul in care este cercetat de conflict de interese

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a precizat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese.

Coruptie in securitate in Franta: Fostul director central al informatiilor interne a fost pus sub acuzare pentru trafic de influenta

Fostul director central al serviciului francez de informatii interne, Bernard Squarcini, un apropiat al lui Nicolas Sarkozy, a fost pus sub acuzare miercuri la Paris in special pentru trafic de influenta si deturnare de fonduri publice, in cadrul unei anchete asupra activitatilor sale dupa trecerea in sectorul privat, au facut cunoscut surse judiciare, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Cristian Popescu Piedone si copiii sai, audiati la Parchetul General: Fostul primar al Sectorului 4, pus sub acuzare pentru conflict de interese

45: Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a declarat, joi, ca a fost pus sub acuzare pentru conflict de interese, el precizand ca a dat si o declaratie in fata procurorilor.

Cristian Popescu Piedone, pus sub acuzare pentru conflict de interese

ACTUALIZARE 13:24 Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat astazi ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatia de conflict de interese si a precizat ca a dat si o declaratie in fata procurorilor Parchetului General.

Cristian Popescu Piedone, audiat la Parchetul General

Fostul primar al Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a ajuns la Parchetul General. El este audiat in dosarul in care este acuzat de conflict de interese.

Cristian Popescu Piedone, urmarit penal intr-un nou dosar. Fostul primar este acuzat de conflict de interese

Cristian Popescu Piedone a ajuns, joi dimineata, la Parchetul General, unde va da explicatii in legatura cu un contract incheiat cu societatea fiului sau, in perioada in care era primarul Se.

Cristian Popescu Piedone si copiii sai, audiati la Parchetul General

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, s-a prezentat astaziimpreuna cucopiii sai, Ana si Vlad,la Parchetul General pentru a fi audiati,fostul primar fiind acuzat de co.

Cristian Popescu Piedone, suspectat de noi fapte penale

Cristian Popescu Piedone a ajuns, joi dimineata, la Parchetul General, unde va da explicatii in legatura cu un contract incheiat cu societatea fiului sau, in perioada in care era primarul Se.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar, intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost audiat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )