Libnet.ro
UNICEF

08:30

Tariceanu: Ma gandesc serios sa candidez la presedintie

Adevărul Adevărul,
Tariceanu: Ma gandesc serios sa candidez la presedintie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, la Digi24, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale din acest an si ca o candidatura comuna PSD-ALDE ar avea sanse mai mari decat daca cele doua partide merg pe candidati diferiti. continuă pe Adevărul

Tariceanu: Ma gandesc serios la o candidatura la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca se gandeste seriosla o candidatura pentru alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestuia an, dar a precizat ca PSD si ALDE nu au luat inca.

Tariceanu: Ma gndesc serios la o candidatura la prezidentiale. Mesajul pe care seful ALDE l transmite PSD

Calin Popescu Tariceanu sustine ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, comentand ca nu va renunta la acest lucru daca PSD va decida sa aiba propriul candidat.

Tariceanu: Restructurarea Guvernului poate fi o varianta, pentru ca presedintele blocheaza sistematic numirea ministrilor

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat, marti, faptul ca partidele din coalitie vor incerca sa gaseasca o solutie in ceea ce priveste completarea Guvernului Dancila, in conditiile in care de mai mult de doua luni Klaus Iohannis nu accepta propunerile de demnitari pentru Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )