Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tariceanu: Ma gandesc serios la o candidatura la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Ma gandesc serios la o candidatura la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca se gandeste seriosla o candidatura pentru alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestuia an, dar a precizat ca PSD si ALDE nu au luat inca. continuă pe Antena3

Tariceanu: Ma gndesc serios la o candidatura la prezidentiale. Mesajul pe care seful ALDE l transmite PSD

Calin Popescu Tariceanu sustine ca se gandeste serios la o candidatura la prezidentiale, comentand ca nu va renunta la acest lucru daca PSD va decida sa aiba propriul candidat.

Tariceanu: Ma gandesc serios sa candidez la presedintie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, la Digi24, ca se gandeste serios la o candidatura la alegerile prezidentiale din acest an si ca o candidatura comuna PSD-ALDE ar avea sanse mai mari decat daca cele doua partide merg pe candidati diferiti.

Tariceanu arunca in aer coalitia de guvernare: Ma gandesc FOARTE SERIOS la o CANDIDATURA la PREZIDENTIALE

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat joi seara ca se gandeste foarte serios la o candidatura la alegerile prezidentiale din acest an. Ceea ce va pot spune este ca ma g.

Tariceanu, declaratie despre candidatura la prezidentiale: Exista disponibilitate din partea mea. Vom vedea

Calin Popescu Tariceanu a vorbit marti dupa-amiaza despre alegerile europarlamentare si cele prezidentiale. Liderul ALDE sustine ca ar fi dispus sa candideze la prezidentiale si ca in momentul de fata nu.

Presedintele ALDE Dambovita, Ionel Petre, cere sistarea cursurilor in ultimele zile din primul semestru

Presedintele ALDE Dambovita, Petre Ionel, a cerut autortitatilor din Dambovita sa sisteze cursurile in ultimele zile din primul semestru. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, 30 ianuarie, ca la nivelul Romaniei s-a declarat epidemia de gripa. inchiderea unitatilor scolare cade insa in sarcina autoritatilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )