Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tariceanu: raportul MCV este dezechilibrat si unul politic, desi ar trebui sa fie unul tehnic

România Liberă România Liberă,
Tariceanu: raportul MCV este dezechilibrat si unul politic, desi ar trebui sa fie unul tehnic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu considera ca raportul MCV este dezechilibrat si unul politic, desi ar trebui sa fie unul tehnic, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

Raportul MCV si raportul tehnic: Media din Romania au continuat in 2015 criticile si atacurile la adresa justitiei. Ce spun documentele despre Ponta, Tariceanu, CNA si Antena 3

Criticile politicienilor si ale media la adresa magistratilor au ramas frecvente si in 2015, cand s-a manifestat in continuare si lipsa de respect fata de hotararile judecatoresti, arata noul raport MCV, publicat miercuri. Raportul propriu-zis si raportul tehnic ce il insoteste mentioneaza in mod explicit atacurile indreptate impotriva justitiei, in mass-media, de fostul premier Victor Ponta si de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Raportul tehnic mentioneaza si postul de televiziune Antena 3, dat in judecata de procurorul-sef al DNA, dar si lipsa de rezultate a Consiliului National al Audiovizualului in privinta atacurilor la adresa justitiei.

O prapastie uriasa intre miturile interne si realitatile vazute de la Bruxelles/ Raportul MCV - frazele cheie

Cine citeste raportul MCV pe anul 2015 cu atentie si apoi asculta zgomotul general din societatea romaneasca constata rapid diferenta uriasa de abordare. Acolo unde Bruxelles-ul vede bilant solid si rezultate impresionante, detractorii de profesie ai justitiei din Romania denunta abuzuri ingrozitoare si justitie controlata politic. Este, poate raportul, cel mai abundent in superlative din cate am citit in ultimii ani, dar care vine in mod straniu pe fondul amplificarii criticilor interne, manifestate printr-o isterie colectiva impotriva binomului SRI-DNA. Spre dezamagirea multora, in raport nu gasim nimic despre binom, abuzuri, influente politice etc. Vom gasi, in schimb, destule bile negre puse ca de obicei in dreptul Parlamentului, politicienilor si mass-media care-i acompaniaza.

Monica Macovei depre raportul MCV: Clasa politica nu e pregatita sa accepte o justitie libera

Raportul MCV confirma ca justitia este independenta si profesionista, dar ca actuala clasa politica nu este pregatita sa o accepte, considera fostul ministru al Justitiei.

Basescu despre raportul MCV: Sa ne bucuram ca s-au remarcat progrese

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana este al treilea raport consecutiv bun, afirmand ca Romania se poate bucura ca s-au remarcat progrese consistente.

Basescu, despre raportul MCV: Sa ne bucuram ca s-au remarcat progrese

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana este al treilea raport consecutiv bun, afirmand ca Romania se poate bucura ca s-au remarcat progrese consistente.

Laura Codruta Kovesi, reactie dupa raportul MCV. Lumea Justitiei: Sistemul se aplauda singur

Raportul Comisiei Europene MCV), dat publicitatii miercuri, a fost comentat si de sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi. Kovesi a transmis faptul ca raportul MCV remarca rezultatele.

Cine sunt penalii aparati de Parlament, care ne strica imaginea in raportul MCV

Raportul MCV dat publicitatii miercuri ii critica pe parlamentari pentru franele puse luptei anticoruptie si semnaleaza ramanerea in functii a unor demnitari condamnati.

Raportul MCV: Rezultatele obtinute de principalele institutii judiciare si de integritate sunt in continuare impresionante / Parlementul, criticat din nou

Rezultatele obtinute de principalele institutii judiciare si de integritate in ceea ce priveste combaterea coruptiei la nivel inalt sunt in continuare impresionante, arata raportul MCV publicat miercuri de Comisia Europeana, care critica din nou activitatea Parlamentului.

Livia Stanciu: Raportul MCV evidentiaza progresele realizate de instanta suprema in solutionarea dosarelor de coruptie

Raportul MCV publicat miercuri evidentiaza progresele realizate de instanta suprema in unificarea jurisprudentei si mentinerea ritmului de solutionare a dosarelor de coruptie la nivel inalt.

Klaus Iohannis: Raportul MCV confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis apreciaza ca Raportul elaborat de catre Comisia Europeana, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), document publicat miercuri, confirma, pentru al treilea an consecutiv, progresele inregistrate de Romania cu privire la reforma in sistemul judiciar si lupta impotriva coruptiei, informeaza Administratia Prezidentiala. Romania se afla pe o directie ascendenta in indeplinirea obiectivelor din cadrul MCV, angajamentul tarii noastre pentru consolidarea statului de drept si independenta justitiei fiind unul ireversibil, se mai arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )