Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tarom preia in leasing doua avioane noi Boeing, pentru 10 ani

Antena3 Antena3,
Tarom preia in leasing doua avioane noi Boeing, pentru 10 ani

Compania nationala de transport aerian Tarom a semnat contractul de achizitie a doua aeronave noi Boeing 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri, a anuntat vineri seara Ministerul Transporturilor,. continuă pe Antena3

Tarom a cumparat doua avioane noi BOEING 737-800 NG

Tarom a semnat vineri un contract pentru cumpararea a doua avioane noi BOEING 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri, anunta ministerul Trasnporturilor, intr-un comunicat.

Tarom a cumparat doua avioane noi BOEING 737-800 NG in locul a doua Airbus. Nu se stie pretul achizitiei

Tarom a semnat vineri un contract pentru cumpararea a doua avioane noi BOEING 737-800 NG, avand o configuratie de 189 de locuri, anunta ministerul Trasnporturilor, intr-un comunicat. Nu se stie pretul achizitiei.

TAROM a cumparat in leasing operational doua aeronave noi Boeing737-800 NG. Ministrul Razvan Cuc: Contractul a fost semnat vineri

Compania aeriana TAROM a intrat in cumparat a doua aeronave noi Boeing 737-800 NG, cu o configuratie de 189 de locuri, livrarea aeronavelor urmand sa fie efectuata in cursul lunii mai, a anuntat, vineri, Ministerul Transporturilor MT), potrivit Agerpres.

Doua avioane militare israeliene s-au ciocnit usor in aer in timpul unui miting dedicat Zilei Nationale

Doua avioane militare de transport apartinand Israelului s-au ciocnit usor in aer, in timpul participarii la un miting dedicat Zilei Independentei acestei tari.

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a votat in favoarea unor noi sanctiuni pentru Coreea de Nord

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA a votat cu un vot impotriva si 419 pentru aprobarea unor noi sanctiuni pentru Coreea de Nord, transmite AFP. Legea respectiva urmeaza sa intre in dezbaterea Senatului.

FOTO. SUA au trimis doua avioane F-35 in Bulgaria. Urmatoarea destinatie ar fi Romania. Aeronavele pot avea la bord arme nucleare

Fortele Aeriene americane au trimis in Bulgaria doua aeronave F-35, prezentate a fi, in acest moment, cele mai performante avioane de lupta din lume. s .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )