Libnet.ro
UNICEF

22:00

TAS a respins apelul facut de Concordia. FC Vaslui va juca in prima etapa cu Rapid

Adevărul Adevărul,
TAS a respins apelul facut de Concordia. FC Vaslui va juca in prima etapa cu Rapid

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis sa respinga apelul facut de Concordia Chiajna, astfel incat giulestenii vor disputa meciul cu FC Vaslui, din prima etapa a sezonului 2013/2014. Partida va avea loc luni, 22 iulie, de la ora 21:30 de minute. continuă pe Adevărul

TAS a respins apelul facut de Concordia! Rapid va juca in Liga I cu FC Vaslui

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis sa respinga apelul facut de Concordia Chiajna, astfel incat giulestenii vor disputa meciul cu FC Vaslui, din prima etapa a sezonului 2013/2014.

TAS a RESPINS apelul facut de Concordia Chiajna. Rapid RAMANE in Liga I.

Tribunalul Arbitral al Sportului TAS) de la Lausanne si-a retinut jurisdictia de a judeca disputa dintre clubul Concordia Chiajna si Federatia Romana de Fotbal FRF), in legatura cu dreptul clubului SC FC Rapid Bucuresti SA de a participa in sezonul 2013-2014 al Ligii I, se arata intr-un comunicat dat publicitatii miercuri de gruparea ilfoveana si citat de Agerpres. TAS a respins cererea de suspendare a deciziei Comitetului Executiv al FRF de organizare a unui meci de baraj pentru mentinerea in .

TAS a respins apelul facut de Concordia Chiajna

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne si-a retinut jurisdictia de a judeca disputa dintre clubul Concordia Chiajna si Federatia Romana de Fotbal, in legatura cu dreptul clubului SC FC Rapid Bucuresti.

TAS valideaza barajul, dar Concordia solicita FRF si LPF sa nu programeze echipa Rapid in Liga I

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea Concordiei de a suspenda barajul de mentinere in Liga I. Gruparea din Chiajna solicita, insa, FRF si LPF sa nu programeze echipa nelicentiata Rapid in primele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )