Libnet.ro
UNICEF

14:00

Tasting Taable - gusta si tu preparatele savurate de Enrique Iglesias

România Liberă România Liberă,
Tasting Taable - gusta si tu preparatele savurate de Enrique Iglesias

Enrique Iglesias a sustinut pe 12 mai unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului la Bucuresti. Bucatarul Chefs Experience a fost bucatarul sau personal pe perioada sederii in Romania si i-a pregatit un meniu special. continuă pe România Liberă

Cum a fost la concertul lui Enrique Iglesias de la Bucuresti

Enrique Iglesias a sustinut aseara cel de-al treilea concert la Bucuresti. Show-ul a avut loc in cadrul pavilionului central Romexpo in fata a cateva mii de fani. Iata cum a fost la eveniment.

REPORTAJ Dragostea si energia fanilor l-au ajutat pe Enrique Iglesias sa scape de febra si migrena: Voi m-ati readus la viata

Enrique Iglesias a sustinut joi seara un show fantastic la Romexpo, cu ocazia celei de-a treia veniri in Romania. Artistul a fost vizibil emotionat de reactiile fanilor si a interactionat foarte mult cu publicul. Spectacolul a fost marcat de mai multe momente care au facut deliciul spectatorilor.

FOTO + VIDEO: Spectacol incendiar al lui Enrique Iglesias, la Bucuresti. Impresile fanilor

Cantaretul Enrique Iglesias a revenit, pentru a treia oara, la Bucuresti. Astfel, joi seara, el a sustinut un concert la Romexpo, in fata a mii de fani, in cadrul turneului mondial Sex and Love.

Cel mai tare concert din acest an. Enrique Iglesias, show de cinci stele la Bucuresti (VIDEO)

Enrique Iglesias a oferit un show exploziv la Bucuresti. Artistul a cantat si s-a distrat impreuna cu publicul numeros care a venit la Romexpo. Mai mult, Enrique si-a impresionat fanii atunci can.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )