Libnet.ro
UNICEF

06:30

Tataru, despre o posibila demisie: Voi continua o activitate si o reforma a sistemului medical

Adevărul Adevărul,
Tataru, despre o posibila demisie: Voi continua o activitate si o reforma a sistemului medical

Nelu Tataru a afirmat, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii, dupa incendiul de la SJU Neamt in urma caruia au murit 10 pacienti, ca s-a gandit la ce insemnat aceasta tragedie, la acei oameni care si-au pierdut viata, la familiile acestor. continuă pe Adevărul

Tataru, intrebat despre o posibila demisie: Voi continua o activitate si o reforma a sistemului medical

Nelu Tataru a afirmat, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii, dupa incendiul de la SJU Neamt in urma caruia au murit 10 pacienti, ca s-a gandit la ce insemnat aceasta tragedie, la acei oameni care si-au pierdut viata, la familiile acestor.

Nelu Tataru, despre reforma sistemului medical: Atat timp cat nu vom schimba un management politic cu unul profesional, nu vom avea sanse de reusita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, referindu-se la incendiul din sectia ATI de la Piatra Neamt, ca atata vreme cat managementul unitatilor medicale din Romania nu va fi asigurat de.

Nelu Tataru, despre tragedia de la Piatra-Neamt: Oricat au incercat cei doi medici si cele doua asistente sa intervina, a fost peste puterile lor. Cred ca am facut tot ce se putea pentru acesti pacienti. Cei care au gresit sa raspunda

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca interventia celor doi medici si a celor doua asistente in momentul incendiului de la sectia ATI de la Spitalul din Piatra-Neamt a fost peste puterile acestora, in.

Nelu Tataru despre demiterea managerului Spitalului Piatra Neamt: Legislatia nu ne permite

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca o eventuala masura de demitere a managerului Spitalu.

Nelu Tataru, despre medicul erou de la Neamt: Este stabil in acest moment S-a efectuat si o procedura de dializa (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care a suferit arsuri in tragedia de la Piatra Neamt si care a fost ulterior transferat in Belgia pentru tr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )