Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tataru: Dupa zece zile la spital, pacientii asimptomatici vor fi trimisi acasa

România Liberă România Liberă,
Tataru: Dupa zece zile la spital, pacientii asimptomatici vor fi trimisi acasa

Dupa zece zile de spitalizare, pacientii Covid-19 asimptomatici vor fi trimisi sa stea izolati acasa. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru: Pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor beneficia de o internare de 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

Sefa Spitalului de Boli Infectioase Iasi: Bolnavii Covid se vindecau mai repede, acum negativarea se produce mai greu. O pacienta a avut test negativ dupa 52 de zile de spitalizare

Si Spitalul de Boli Infectioase din Iasi este aproape de limita locurilor pentru bolnavii cu coronavirus, iar pentru a nu se ajunge la un blocaj pacientii asimptomatici au fost directionati catre un alt spital. Managerul unitatii, Carmen Dorobat, le atrage atentia romanilor sa inteleaga importanta purtarii mastilor si a pastrarii distantei fizice. Ea a precizat ca negativarea se produce mai greu decat la debutul pandemiei, precizand ca in cazul unei paciente testul a fost negativ dupa 52 de zile de la internare.

Arafat, despre pacientii asimptomatici: in niciun caz nu se pune problema ca, gata, esti pozitiv, du-te acasa

Medicul Raed Arafat afirma ca exista posibilitatea de a se modifica modul de raportare a autoritatilor cu privire la pacientii infectati cu SARS-Cov-2 si care sunt asimptomatici, pacienti care in prezent sunt in mod obligatoriu internati in spital.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )