Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tecau si Mergea joaca sambata, in turul doi la dublu, la US Open. Simona, in sesiunea a doua

Adevărul Adevărul,
Tecau si Mergea joaca sambata, in turul doi la dublu, la US Open. Simona, in sesiunea a doua

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al anului, conform programului anuntat de organizatori. continuă pe Adevărul

Tecau si Mergea joaca sambata seara in turul doi la US Open

Jucatorii de tenis Horia Tecau si Florin Mergea, alaturi de partenerii lor, Jean-Julien Rojer, respectiv Rohan Bopanna, vor evolua, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul Grand Slam al.

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in turul doi la dublu mixt la US Open

Jucatorii romani imona Halep si Horia Tecau au debutat cu dreptul in proba de dublu mixt a turneului american de la US Open.

US Open: Florin Mergea s-a calificat in turul doi, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Halep joaca in turul doi la US Open cu Katerina Bondarenko

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe sportiva ucraineana Katerina Bondarenko, locul 104 WTA, venita din calificari, in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, potrivit.

Florin Mergea si Monica Niculescu, in turul doi la dublu in competitia de la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat in turul secund al turneului de dublu de la US Open. In turul doi, dar in competitia feminina de dublu, a ajuns si Monica Niculescu.

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul doi al probei masculine de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Mergea, in turul doi la US Open

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

US Open: Andy Murray, Roger Federer si Richard Gasquet, in turul doi - Nick Kyrgios si Gilles Simon au fost eliminati

Roger Federer favorit doi), Andy Murray cap de serie numarul trei) si Richard Gasquet favorit 12) au obtinut calificarea in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open. Au fost eliminati, printre altii, Gilles Simon favorit numarul 12) si Nick Kyrgios. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

US Open: Ioana Pietroiu, in turul doi al calificarilor la simplu junioare

Jucatoarea de tenis Ioana Pietroiu a acces, vineri, in turul doi al calificarilor la simplu junioare la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Ioana Pietroiu a trecut in primul tur de Emiliana Arango, din.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza Mediafax. Niculescu a invins-o in runda inaugurala de sportiva rusa Alexandra Panova, numarul 132 mondial, cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )