Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu masculin

Antena3 Antena3,
US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul doi al probei masculine de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza. continuă pe Antena3

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in turul doi la dublu mixt la US Open

Jucatorii romani imona Halep si Horia Tecau au debutat cu dreptul in proba de dublu mixt a turneului american de la US Open.

US Open: Florin Mergea s-a calificat in turul doi, la dublu

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

US Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 41 WTA, s-a calificat in turul doi la US Open, informeaza Mediafax. Niculescu a invins-o in runda inaugurala de sportiva rusa Alexandra Panova, numarul 132 mondial, cu.

Mesajul Simonei Halep pentru Horia Tecau

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, i-a multumit, vineri, lui Horia Tecau pentru prima victorie obtinuta chiar la prima lor colaborare, in turul inaugural al probei de dublu mixt de la US Open, scrie Mediafax.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, inceputul relatiei, cu zambetul pe buze

La primul meci de dublu mixt din cariera, Simona Halep a avut mari emotii, pe care le-a depasit cu ajutorul lui Horia Tecau. Cei doi ar putea juca impreuna si la Olimpiada de la Rio.

Halep a ramas blocata la intrebarea unui jurnalist dupa meciul alaturi de Horia Tecau: Scuze?

Simona Halep a avut parte de un moment incredibil la conferinta de presa pe care a organizat-o dupa calificarea in turul doi de la dublu-mixt, alaturi de Horia Tecau, scrie ziare. com. Desi evolueaza la cel mai inalt.

US Open: Cine sunt adversarii echipei Simona Halep - Horia Tecau, in primul tur la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau va intalni cuplul spaniol Arantxa Parra Santoja/David Marrero, in primul tur al probei de dublu mixt de la US Open.

Simona Halep si Horia Tecau, debut fulminant la dublu mixt

Pentru prima data impreuna intr-o competitie de dublu mixt, Simona Halep si Horia Tecau au avut un debut mai mult decat convingator la US Open.

Simona Halep, despre meciul alaturi de Horia Tecau: A fost incredibil ce-am trait. Ne stim cam de 20 de ani, poate vom juca si la Olimpiada impreuna

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, din cadrul turneului US Open. Simona a declarat ca.

Florin Mergea si Monica Niculescu, in turul doi la dublu in competitia de la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat in turul secund al turneului de dublu de la US Open. In turul doi, dar in competitia feminina de dublu, a ajuns si Monica Niculescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )