Libnet.ro
UNICEF

06:15

Telefoanele nelimitate - gadgeturile care nu vor mai avea margini ale ecranului

Adevărul Adevărul,
Telefoanele nelimitate - gadgeturile care nu vor mai avea margini ale ecranului

Producatorii de telefoane mobile incearca sa ucida marginile ecranelor de pe telefoane si sa creeze smartphone-uri care se intind de pe o parte pe alta. Aceasta metoda va duce la reducerea dimensiunii, adica telefoane mai compacte, dar cu o suprafata de vizualizare mai mare. continuă pe Adevărul

Rusia reia avertismentul. Tarile din Europa care vor gazdui sisteme antiracheta vor fi TINTE PRIORITARE

Seful Statului Major, generalul Valeri Gherasimov, a avertizat ca tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta ale NATO vor fi tinte prioritare ale Rusiei.

Puterile non-nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare

Tarile fara capabilitati nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, acesta facand referire la Polonia si Romania, potrivit Wall Street Journal. Comentariile generalului au fost facute la o conferinta pe tema apararii, in Moscova, unde o serie de oficiali rusi de rang inalt au avertizat in mod repetat privind amenintarile reprezentate de SUA si NATO fata de Rusia. Oficiali NATO nu au fost disponibili sa dea un raspuns imediat pentru Wall Street Journal.

Puterile non-nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare

Actualizare 19:50 General american: Actiunile recente ale lui Putin provoaca ingrijorare Asigurarea securitatii Europei este o prioritate pentru SUA, iar prezenta militarilor americani la Baza 71 Aeriana Campia Turzii este, printre altele, un raspuns la recentele actiuni ingrijoratoare ale presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, a declarat astazi general-locotenentul american Darryl Roberson, citat de presa. --- * Ponta: Nu ne intimideaza amenintarile Rusiei --- Tarile fara capabilitati nucleare care vor gazdui sisteme antiracheta sunt tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, acesta facand referire la Polonia si Romania, potrivit Wall Street Journal.

Rusia avertizeaza ca tarile europene care vor gazdui sisteme antirachete devin principalele sale tinte. Romania este una dintre ele

Generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, avertizeaza ca tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta vor fi principalele sale tinte, scrie Mediafax. Puterile non-nucleare care.

Romania, in pericol? Rusia va considera tinte prioritare tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta

Tarile europene care vor gazdui sisteme antiracheta ale NATO vor fi tinte prioritare ale Rusiei, avertizeaza generalul Valeri Gherasimov, seful Statului Major al armatei ruse, relateaza Mediafax .

Nu poate renunta scoala romaneasca la invatarea bazata pe memorarea mecanica? Mircea Miclea critica modul in care vor fi evaluati copiii de la clasa pregatitoare: Fisele de evaluare pun accent pe memorare, in loc de abilitati

Fisele de evaluare a copiilor la finalul clasei pregatitoare ar trebui sa verifice competentele emotionale, sociale, de autoreglare, de psihomotricitate, pentru ca restul cunostintelor elevul le poate dobandi usor ulterior. Cercetarile stiintifice arata ca cel mai bun predictor pentru reusita in clasele I-IV sunt exact aceste competente: copilul sa invete sa isi gestioneze furia, sa respecte regulile, sa fie autonom in a rezolva sarcini, a declarat pentru HotNews. ro psihologul Mircea Miclea, fost ministru al Educatiei. Miclea a precizat ca Finlanda merge exact pe acest tip de evaluare si ca fisele nu ar trebui sa verifice cate cunostinte are copilul de 6-7 ani la religie, la romana, cunostinte care se pot dobandi foarte rapid, intr-o luna de scoala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )