Libnet.ro
UNICEF

08:00

Telekom Romania vrea sa investeasca peste 160 milioane euro in retea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Telekom Romania vrea sa investeasca peste 160 milioane euro in retea

Telekom Romania a anuntat astazi planurile pentru 2015, care implica investitii in tara noastra de peste 160 milioane euro in dezvoltarea infrastructurii de comunicatii, ca sa stimuleze convergenta fix-mobil, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Strategia Telekom Romania pentru 2015: Investitii de peste 160 milioane euro in retea, o parte din buget venind din vanzarea unor imobile si a vechii infrastructuri de cupru/Vanzarea Palatului Telefoanelor nu este o prioritate

Conducerea Telekom Romania a anuntat joi ca va investi peste 160 milioane euro in 2015 in dezvoltarea retelei si a serviciilor, o parte din acest buget urmand sa vina din vanzarea unor proprietati si a vechii infrastructuri de cupru. 'In 2015, fiecare metru de tehnologie veche valorificata, precum cuprul, va fi transformat intr-un altul nou, modern, precum tehnologia FTTH n. a fibra optica)', a spus Nikolai Beckers, CEO al Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Intrebat daca Palatul Telefoanelor va fi vandut in acest an, Beckers a spus ca a existat o licitatie care s-a incheiat si cladirea nu a fost vanduta. Actionarii vor relua discutiile pe acest subiect, dar nu este o prioritate pentru acest an.

Telekom va investi peste 160 de milioane de euro in reteaua din Romania, in 2015

Telekom va investi in Romania, in anul 2015, peste 160 de milioane de euro in dezvoltarea infrastructurii de comunicatii, pentru a stimula convergenta fix-mobil, arata un comunicat al companiei transmis astazi.

JAF ca-n filme pe o autostrada din Franta! Hotii au furat bijuterii in valoare de peste 9 milioane de euro

15 indivizi inarmati au atacat in aceasta dimineata doua vehicule blindate care transportau bijuterii in valoare de peste noua milioane de euro. Jaful ca-n filme s-a petrecut pe o autostrada A6, din nordul.

ArcelorMittal Galati a investit 7 milioane euro in modernizare

Combinatul ArcelorMittal Galati a investit peste 7 milioane euro in modernizarea completa a unui set de turbosuflante, pentru reducerea consumului de energie la Furnalul 5. in urma acestei investitii, compania a redus la jumatate consumul de abur al turbosuflantelor, ce asigura injectarea de aer rece in furnale, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Marii latifundiari ai Romaniei depind de banii de la UE si din bugetul statului: Primele zece companii agricole din Romania au incasat in 2014 peste 16 milioane de lei de la stat

Primele zece companii agricole din Romania in functie de suprafetele pentru care au primit subventii au incasat, anul trecut, in contul campaniei agricole din 2013, peste 16 milioane de lei la bugetul de.

Telekom Romania: In 2015 vom atrage pana la 29 mil. euro din vanzarea de active

Telekom Romania va genera in 2015 intre 25 si 29 de milioane de euro din vanzarea de active imobile, terenuri), suma care urmeaza a ramane in tara si sa fie investita in dezvoltarea retelei si a produselor companiei, a subliniat Nikolai Beckers, CEO.

Auto Schunn a facut peste 400 MIL. euro din vanzarea a 7.000 de Mercedes-Benz in 22 de ani

Dealerul Mercedes-Benz Auto Schunn cu showroom-uri in orasele Arad, Deva, Sibiu, Craiova si Suceava, dar si in Westendorf, Germania, a inregistrat vanzari de aproximativ 400 de milioane euro in cei 22 de ani de la infiintare, prin livrarea a peste.

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia Real in Romania

Auchan a platit 257 milioane euro pentru achizitia celor 20 de hipermarketuri Real din Romania, inclusiv a spatiilor in care functioneaza o parte din magazine si galeriile comerciale atasate, reiese dintr-un raport al companiei franceze.

Sonae Sierra a inregistat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014

Sonae Sierra a inregistrat un profit net de 96,3 milioane euro in 2014, comparabil cu 3,6 milioane euro inregistrate in anul anterior, rezultat determinat de un rezultat direct de 52,7 milioane euro si un rezultat indirect de 43,6 milioane euro.

Deficitul balantei comerciale a scazut cu 76,2 milioane euro in ianuarie

Deficitul balantei comerciale s-a situat, in ianuarie, la 176,4 milioane euro, mai mic cu 76,2 milioane euro decat cel inregistrat in luna similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), trimis astazi redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )