Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tema aleasa pentru Met Gala de anul viitor. Provocare pentru stilisti si vedete!

ADPM ADPM,
Tema aleasa pentru Met Gala de anul viitor. Provocare pentru stilisti si vedete!

Daca anul acesta am vazut-o pe Lady Gaga facand striptease in vazul lumii la Met Gala, anul viitor mult asteptatul eveniment va avea o noua tema: About Time: Fashion and Duration. Iata despre ce va fi vorba! . continuă pe ADPM

Evaluare Nationala 2020. Modelele de subiecte pentru examenul de anul viitor

Evaluare Nationala 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna pentru examenul care incepe anul viitor pe 15 iunie. Modelele si baremele pentru subiecte pot fi gasite pe site-ul https:www. rocnee. eu.

Ce magazine se vor deschide in viitorul mall din Targoviste, care va fi inaugurat anul viitor, pe terenul fostei unitati militare de la Gara

Lucrarile la viitorul mall care se va deschide pe terenul fostei Unitati Militare de la Gara, in imediata apropiere a locului in care au fost impuscati sotii Ceausescu - transformat in muzeu, sunt in toi. Complexul comercial se va deschide anul viitor, cel mai probabil de Paste, anunta autoritatille.

Orban promite ca anul viitor nu va aparea nicio taxa noua si face noi precizari despre taxa auto: Asa se nasc fake news-urile

Dupa o discutie vineri cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, premierul Ludovic Orban a declarat ca in cursul anului viitor nu va aparea nicio taxa noua. Referindu-se la taxa auto, Orban a comentat ca asa se nasc fake news-urile, adaugand ca discutia a fost una de principiu. Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Cel mai tare telefon Samsung de anul viitor va avea un zoom uimitor

In aproape trei luni vedem ce-a pregatit Samsung pentru 2020. Astfel, Galaxy S11 ar trebui sa aiba un set nou de camere. Iar una dintre ele va beneficia de-o capacitate deosebita. Samsung Galaxy.

Vreme misto afara, ma doare-n cot de recolta de anul viitor! Sau cat de mult conteaza METEO in viata - 30 de ani de la Revolutie

Se spune ca-i de vina incalzirea globala. Nu-mi pasa! E noiembrie si e asa cald si frumos ca ma doare-n cot de incalzire, de glob, de anotimp, de toate catastrofele care ni se anunta: se creeaza noi virusi, pamantul nu mai germineaza samanta, etc. Un singur lucru ma supara: n-am apa calda sa ma spal de transpiratie. in rest, e vreme de tricou, de papuci de plaja si mai ales de stat lenes la soarele asta generos de noiembrie. Cum de-am ajuns sa gandesc asa? Uite, cum! O istorie iti spun. Multumesc Octav Mardale pentru caricatura asta care mi se potriveste si multumesc pentru acordul de publicare).

Franta va introduce cote fixe de imigranti profesionali, incepand de anul viitor

Franta va introduce pentru prima data, incepand de vara viitoare, cote fixe de lucratori imigranti din afara Uniunii Europene, astfel incat Franta sa recruteze in functie de nevoile sale, a anuntat ministrul francez al Muncii, Muriel Penicaud, relateaza AFP si Reuters.

Orban promite ca anul viitor nu va aparea nicio taxa noua

Dupa ce a iesit de la intrevederea cu guvernatorul BNR, premierul Orban a tinut sa precizeze ca anul.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara la Sanatate: Nu sunt bani pentru a incheia anul. Nici pentru salarii

Noul premier, Ludovic Orban, a declarat, joi, la preluarea de catre Victor Costache a mandatului de ministru al Sanatatii, ca nu sunt bani suficienti pentru a incheia anul nici pentru salarii, nici pentru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )