Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis Miami: Cadantu si Niculescu, eliminate in primul tur. Cirstea are meci azi.

România Liberă România Liberă,
Tenis Miami: Cadantu si Niculescu, eliminate in primul tur. Cirstea are meci azi.

Alexandra Cadantu si Monica Niculescu au fost eliminate in primul tur al turneului Premier Mandatory de la Miami. Singurele jucatoare romance ramase in competitie sunt Sorana Cirstea, care o va intalni azi, pe bulgaroaica Pironkova si Simona Halep, care joaca maine. Cadantu, locul 62 WTA, a fost invinsa de Zarina Dias Kazahstan), venita din calificari si pozitia 105 in ierarhia mondiala, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2. Partida a durat doua ore si 35 de minute. Monica Niculescu, 70 WTA, a . continuă pe România Liberă

Niculescu si Cadantu, eliminate in primul tur la Miami

Jucatoarele Monica Niculescu si Alexandra Cadantu au fost eliminat, miercuri noapte, in primul tur la Miami, turneu WTA Premier Mandatory cu premii totale de 5. 4 milioane de dolari.

Monica Niculescu si Alexandra Cadantu, eliminate in primul tur la Miami

Monica Niculescu a fost eliminata in primul tur al turneului de la Miami, dupa ce a pierdut in doua seturi in fata jucatoarei din Cehia Barbora Zahlavova Strycova. Cehoaica, locul 64 in lume, s-a impus cu 6-3,.

Tenis: Alexandra Cadantu a fost eliminata in primul tur al turneului de la Miami

Alexandra Cadantu, locul 62 WTA, a ratat, miercuri, calificarea in turul doi al turneului de la Miami SUA), relateaza Mediafax. Cadantu a fost invinsa, in runda ianugurala, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2, dupa.

Hanescu, Cadantu si Niculescu, eliminati in turul I la turneul din Miami/ Halep si Carstea, in turul II

Infrangeri pe linie miercuri pentru tenismenii romani intrati in primul tur al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Miami, dotat cu premii totale de 4. 380 dolari. Victor Hanescu a fost invins de olandezul Thiemo De Bakker cu 6-3, 6-2. Monica Niculescu a fost invinsa de Sandra Zahlavova, scor 6-3, 6-4, iar Alexandra Cadantu a cedat in fata lui Zarina Diyas cu 4-6, 6-3, 2-6. Simona Halep este calificata direct in turul doi unde o va reintalni pe Casey Dellacqua, iar Sorana Carstea se va duela in turul doi cu Tsvetana Pironkova.

Halep are primul tur liber la Miami. La fel si Cirstea

Simona Halep este cotata ca favorita numarul sase la castigarea turneuliu WTA Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Tenis Miami: Sorana Cirstea, eliminata in turul doi de bulgaroaica Pironkova.

Sorana Cirstea a fost eliminata, in turul doi, la turneul de tenis de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale in valoare de 5,4 milioane dolari. Romanca a fost invinsa in doua seturi de Tsvetana Pironkova, cu scorul de 6-3, 6-3. Cirstea, cap de serie 25 si locul 26 mondial, a pierdut partida in doua seturi, dupa aproximativ o ora si douazeci de minute de joc. Romanca a avut 3 asi, dar si 4 duble greseli, care s-au dovedit a fi decisive in economia jocului. Pironkova, 26 de .

Victor Hanescu, eliminat in primul tur la Miami.

Tenismanul Victor Hanescu, locul 84 ATP, a ratat, miercuri, calificarea in turul doi al turneului de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 405 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Hanescu a fost invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa o ora si patru minute, de Thiemo de Bakker Olanda), jucator venit din calificari si pozitia 162 in ierarhia mondiala. Pentru participarea la turneul de la Miami, Victor Hanescu va primi zece puncte ATP si un .

Romanul Victor Hanescu a fost eliminat in primul tur la Miami

Tenismanul Victor Hanescu a ratat, miercuri, calificarea in turul doi al turneului de la Miami SUA). Romanul a fost invins de olandezul Thiemo de Bakker cu scorul de 6-3, 6-2, scrie Mediafax. Pentru participarea.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )