Libnet.ro
UNICEF

12:00

Tenis Moscova: Ana Bogdan, pe tabloul principal, dupa ce fusese eliminata in calificari

România Liberă România Liberă,
Tenis Moscova: Ana Bogdan, pe tabloul principal, dupa ce fusese eliminata in calificari

Ana Bogdan, locul 149 WTA, a intrat pe tabloul principal al turneului Premier de la Moscova, din postura de lucky loser, dupa ce initial fusese eliminata in calificari. Ea a beneficiat de retragerea nemtoaicei Angelique Kerber, 9 WTA. continuă pe România Liberă

Tenis Mscova: Ana Bogdan, pe tabloul principal, dupa ce fusese eliminata in calificari

Ana Bogdan, locul 149 WTA, a intrat pe tabloul principal al turneului Premier de la Moscova, din postura de lucky loser, dupa ce initial fusese eliminata in calificari. Ea a beneficiat de retragerea nemtoaicei Angelique Kerber, 9 WTA.

Tenis Moscova: Ana Bogdan, eliminata de Mladenovici, dupa un prim set foarte strans

Elena Bogdan, 149 WTA, a parasit turneul Premier de la Moscova, dupa ce a fost eliminata, in primul set, de frantuzoaica Kristina Mladenovici, cap de serie 9, cu scorul de 7-67/4), 6-3.

WTA Moscova: Ana Bogdan, eliminata in primul tur de Kristina Mladenovic

Ana Bogdan locul 149 WTA) a parasit turneul WTA de la Moscova in turul intai, jucatoarea noastra fiind invinsa de Kristina Mladenovic Franta - locul 27 WTA).

Ana Bogdan, eliminata in primul tur la Moscova

Ajunsa pe tabloul principal de la Moscova din postura de pierzatoare norocoasa in calificari, jucatoarea Ana Bogdan nu a profitat de aceasta oportunitate.

Tenis Moscova: Irina Begu, calificata in turul al doilea dupa o revenire fantastica

Irina-Camelia Begu, cap de serie numarul 7 si locul 29 WTA, a obtinut o calificarea spectaculoasa in runda a doua a turneului de categorie Premier de la Moscova, Rusia. Romanca a fost nevoita sa revina in meciul cu Tvetana Pironkova Bulgaria, 52 WTA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )