Libnet.ro
UNICEF

14:45

Tenis. Raluca Olaru si Tatjana Maria au pierdut finala de dublu la Rabat

România Liberă România Liberă,
Tenis. Raluca Olaru si Tatjana Maria au pierdut finala de dublu la Rabat

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si germanca Tatjana Maria, a fost invinsa cu un sec 6-3, 6-0 de cuplul Xenia Knoll Elvetia)/Aleksandra Krunic Serbia), vineri, in finala de dublu a turneului WTA de la Rabat Maroc). Olaru si Maria erau principalele favorite ale probei, insa au cedat dupa 59 de minute. Turneul de la Rabat are premii totale de 226. 750 dolari. continuă pe România Liberă

WTA Rabat: Raluca Olaru a pierdut finala de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru si germanca Tatjana Maria a fost invinsa cu un sec 6-3, 6-0 de cuplul Xenia Knoll Elvetia)/Aleksandra Krunic Serbia), vineri, in finala de dublu a turneului WTA de la Rabat Maroc).

Romanca Raluca Olaru a ajuns in finala de dublu a Turneului de Tenis de la Rabat

Jucatoarea Raluca Olaru si perechea sa Tatiana Maria au obtinut joi biletele pentru marea finala a turneului WTA de la Rabat Maroc), castigand o semifinala dramatica, 6-2, 5-7, 10-7 cu Georgina Garcia/Alexandra Naydenova Spania/Bulgaria).

Raluca Olaru va juca finala de dublu de la Rabat

Jucatoarea Raluca Olaru s-a calificat, joi, in ultimul act al probei de dublu a turneului WTA de la Rabat.

WTA Rabat: Raluca Olaru, in finala de dublu a competitiei

Raluca Olaru 51 WTA la dublu) s-a calificat in finala de dublu a turneului WTA de la Rabat Maroc). Impreuna cu Tatjana Maria Germania), Raluca a eliminat dublul format din Georgina Garcia Perez Spania)/ Aleksandrina Naidenova Bulgaria).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )