Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tenismanul sarb, Novak Djokovici, a castigat turneul de la Roma

România Liberă România Liberă,
Tenismanul sarb, Novak Djokovici, a castigat turneul de la Roma

Tenismanul sarb Novak Djokovici, liderul ATP, l-a invins, duminica, pe elvetianul Roger Federer, al doilea favorit, scor 6-4, 6-3, si a castigat Mastersul de la Roma, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Novak Djokovici a castigat turneul de la Roma

Jucatorul sarb Novak Djokovici, liderul ATP, castigat duminica Mastersul de 1. 000 de puncte de la Roma, informeaza site-ul oficial al competitiei. Djokovici l-a invins in finala pe elvetianul Roger.

Novak Djokovic l-a invins pe Roger Federer si a castigat turneul de la Roma

Tenismanul sarb Novak Djokovic, liderul ATP, l-a invins, duminica, pe elvetianul Roger Federer, al doilea favorit, scor 6-4, 6-3, si a castigat Mastersul de 1. 000 de puncte de la Roma.

Sarapova a castigat turneul de la Roma, dupa a invins-o pe Suarez Navarro

Maria Sarapova a castigat turneul de la Roma, dupa un meci disputat in trei seturi cu spanioloiaca Carla Suarez Navarro.

Sarapova a castigat turneul de la Roma, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro

Maria Sarapova a castigat turneul de la Roma, dupa un meci disputat in trei seturi cu spanioloaica Carla Suarez Navarro.

Maria Sharapova a castigat turneul de la Roma

Jucatoarea rusa Maria Sharapova, locul 3 WTA, a castigat duminica turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in finala pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1.

Maria Sarapova a castigat turneul de la Roma

Maria Sarapova a castigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Sportiva rusa a invins-o pe Carla Suarez Navarro cu scor 4-6, 7-5, 6-1, transmite Mediafax. Meciul dintre numarul 3 si numarul 10 WTA a.

Maria Sarapova a castigat turneul de la Roma

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a castigat turneul de la Roma, duminica, dupa ce a invins-o pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, scor 4-6, 7-5, 6-1, informeaza Mediafax.

Maria Sarapova a castigat turneul de la Roma

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul 3 WTA, a castigat turneul de categorie Premier 5 de la Roma, duminica, dupa ce a invins-o pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, scor 4-6, 7-5,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )