Libnet.ro
UNICEF

19:00

Teodor Melescanu, despre sustinerea candidaturii lui Diaconu de catre ALDE: Nimeni nu stie cum s-a ajuns aici. Am aflat intamplator si am facut ochii mari

Adevărul Adevărul,
Teodor Melescanu, despre sustinerea candidaturii lui Diaconu de catre ALDE: Nimeni nu stie cum s-a ajuns aici. Am aflat intamplator si am facut ochii mari

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu a declarat, vineri seara, la Digi24 ca sustinerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale nu a fost discutata in partid si ca el a aflat total intamplator de aceasta decizie. continuă pe Adevărul

Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu l-a criticat pe Calin Popescu Tariceanu pentru faptul ca partidul nu a fost consultat, in prima faza, in ceea ce priveste sustinerea lui Mircea Diaconu, alaturi de Pro Romania, la alegerile prezidentiale.

Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la un post de televiziune ca nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-i sustina candidatura la alegerile prezidentiale lui Mircea.

Un deputat, despre un paradox. Nicusor Dan: Teodor Melescanu a reusit ieri performanta de a fi si la putere si in opozitie in acelasi timp

Deputatul Nicusor Dan a scos in lumina, marti, ca Teodor Melescanu a reusit performanta de a fi si la putere si in opozitie in acelasi timp. Demnitarul semnaleaza, asadar, un paradox. Fostul.

Radu Banciu: Teodor Melescanu a primit o propunere de la Zana Maseluta si i-a spus mosule, sa stii ca sfarsitul tau nu e aici. Ce-ai zice sa fii al doilea om in stat? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Teodor Melescanu a fost propus de Viorica Dancila sa prea functia de presedinte al.

Teodor Melescanu a acceptat candidatura propusa de PSD: Voi fi presedinte al Senatului impartial cu toata lumea Ce spune fostul ministru despre ALDE (VIDEO)

Senatorul Teodor Melescanu a declarat marti ca nu intentioneaza sa isi retraga candidatura pentru sefia Senatului, mentionand ca in acest fel ALDE va avea garantia ca va fi tratat corect. Nu, eu am.

Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu. E cea mai mizerabila alegere!

Tradare sa fie, dar sa stim si noi!. Cum i-a jucat Teodor Melescanu, propunerea PSD pentru sefia Senatului, pe Ion Iliescu si Traian Basescu. Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu Teodor Viorel Melescanu, originar din Brad, Romania, este un diplomat cu un trecut politic anevoios. Intrat la inceputul anilor .

TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in formatiune, mentionand ca a fost relativ surprins neplacut de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru functiile din Parlament.

Calin Popescu Tariceanu rabufneste: Teodor Melescanu este o problema nesemnificativa. Guvernarea este istovita

Calin Popescu Tariceanu il numeste pe Teodor Melescanu o problema politica nesemnificativa si sustine ca s-a gasit solutia pentru ca grupul ALDE sa functioneze chiar si daca Teodor Melescanu ar.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Theodor Paleologu afirma ca Mihai Sora a semnat pentru sustinerea candidaturii sale la presedintie

Candidatul PMP la Presedintie Theodor Paleologu afirma ca filosoful Mihai Sora si sotia acestuia au semnat pentru sustinerea candidaturii sale la Presedintie, exprimandu-si speranta ca acestia vorsi vota pentru el la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )