Libnet.ro
UNICEF

16:31

Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu: Nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-l sustina pe Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe, a declarat la un post de televiziune ca nimeni nu stie cum s-a ajuns in situatia ca ALDE sa-i sustina candidatura la alegerile prezidentiale lui Mircea. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, despre sustinerea candidaturii lui Diaconu de catre ALDE: Nimeni nu stie cum s-a ajuns aici. Am aflat intamplator si am facut ochii mari

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu a declarat, vineri seara, la Digi24 ca sustinerea lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale nu a fost discutata in partid si ca el a aflat total intamplator de aceasta decizie.

Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu. E cea mai mizerabila alegere!

Tradare sa fie, dar sa stim si noi!. Cum i-a jucat Teodor Melescanu, propunerea PSD pentru sefia Senatului, pe Ion Iliescu si Traian Basescu. Cum i-a tradat Teodor Melescanu pe Ion Iliescu si pe Traian Basescu Teodor Viorel Melescanu, originar din Brad, Romania, este un diplomat cu un trecut politic anevoios. Intrat la inceputul anilor .

TEODOR MELESCANU: Sunt membru ALDE si doresc sa raman membru al ALDE

Fostul ministru de Externe Teodor Melescanu afirma ca este membru ALDE si isi doreste sa ramana in formatiune, mentionand ca a fost relativ surprins neplacut de propunerile privind excluderea acelor parlamentari care ar participa la alegeri pentru functiile din Parlament.

Calin Popescu Tariceanu rabufneste: Teodor Melescanu este o problema nesemnificativa. Guvernarea este istovita

Calin Popescu Tariceanu il numeste pe Teodor Melescanu o problema politica nesemnificativa si sustine ca s-a gasit solutia pentru ca grupul ALDE sa functioneze chiar si daca Teodor Melescanu ar.

TEODOR MELESCANU: O foarte simpla solutie ar fi sa ma suspend pentru sase luni

Senatorul Teodor Melescanu a declarat, miercuri, ca o solutie simpla pentru ca grupul parlamentar ALDE de la Senat sa nu se desfiinteze este ca el sa se suspende pentru sase luni din calitatea de parlamentar al grupului si sa ramana in continuare afiliat acestuia, putand astfel sa ramana si candidat sustinut de PSD pentru sefia camerei superioare.

Teodor Melescanu, propunere pentru Calin Popescu Tariceanu: Parlamentarii ALDE sunt foarte interesati

Teodor Melescanu a mers marti in plenul Senatului, unde s-a asezat in banca celor din PSD. De altfel, Teodor Melescanua explicat ca ar exista o solutie de compromis, daca si cei din ALDE vor.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Teodor Melescanu isi tradeaza intentiile. Gestul care il da in vileag in plenul Senatului

Teodor Melescanu, cel care se afla in discutii avansate cu PSD pentru preluarea sefiei Senatului, s-a asezat in banca in locurile unde stau de obicei social-democratii. Este prima oara cand Melescanu.

Digi24: Teodor Melescanu il critica pe Tariceanu. Cum a aflat senatorul ALDE de sprijinirea lui Mircea Diaconu la prezidentiale

Teodor Melescanu l-a criticat pe Calin Popescu Tariceanu pentru faptul ca partidul nu a fost consultat, in prima faza, in ceea ce priveste sustinerea lui Mircea Diaconu, alaturi de Pro Romania, la alegerile prezidentiale.

Teodor Melescanu: Eu doresc consolidarea si succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a explicat la Antena 3 de ce a acceptat propunerea de a candida la presedintia Senatului. Eu sunt membru ALDE si doresc sa raman membru ALDE. De peste 15 ani am fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )