Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici: O noua loterie a bonurilor fiscale va fi organizata pana la finalul acestei luni, cu maximum 100 de castigatori

Antena3 Antena3,
Teodorovici: O noua loterie a bonurilor fiscale va fi organizata pana la finalul acestei luni, cu maximum 100 de castigatori

Ministerul Finantelor Publice va organiza, pana la finalul acestei luni, a doua loterie a bonurilor fiscale, insa cu un regulament modificat, astfel incat sa fie maximum 100 de castigatori, a declarat,. continuă pe Antena3

Loteria Bonurilor Fiscale. Urmatoarea extragere va avea loc pe 19 iulie, pentru bonurile emise in luna iunie

Multi romani au pastrat bonurile primite pentru cumparaturile facute in aprilie si mai pentru a participa la urmatoarea extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale, care, potrivit declaratiilor facute in aprilie de ministrul Finantelor, ar fi trebuit sa aiba loc in iunie. Numai ca Teodorovici a uitat de anuntul facut la acea vreme, luna iunie aproape ca a trecut, astfel ca urmatoarea extragere va avea loc la 19 iulie pentru bonurile emise in iunie.

Iohannis a semnat decretul pentru modificarea Legii Loteriei bonurilor fiscale

Vor fi acordate maxim 100 de premii Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat astazi decretul prin care a aprobat Ordonanta Guvernului numarul 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, stabilind ca la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un numar de maxim 100 de premii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Loteria Bonurilor Fiscale. Presedintele Iohannis a promulgat legea: cel mult 100 de premii la urmatoarele extrageri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, in varianta modificata in Parlament, astfel ca la urmatoarele extrageri vor fi cel mult 100 de premii.

Legea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de presedintele Iohannis. Cate premii vor fi la o extragere

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a promulgat marti Legea pentru aprobarea ordonantei Guvernului privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, astfel ca la extragerile urmatoare vor fi desemnati cel mult.

Iohannis a promulgat Legea Loteriei bonurilor fiscale. Cate premii vor fi la fiecare extragere

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat marti Legea pentru aprobarea ordonantei Guvernului privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, astfel ca la extragerile urmatoare vor fi desemnati cel mult 100 de castigatori, pentru a stimula participantii cu premii mai consistente.

Legea privind organizarea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Klaus Iohannis

Legea privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, potrivit careia se pot acorda maximum 100 de premii a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis,.

Legea Loteriei bonurilor fiscale, promulgata de Iohannis. Cati castigatori se vor bucura de premii

Klaus Iohannis, a promulgat, marti, Legea Loteriei bonurilor fiscale, astfel ca la extragerile urmatoare vor fi desemnati cel mult 100 de castigatori, pentru a stimula participantii cu premii mai consistente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )