Libnet.ro
UNICEF

14:16

Teoria care arunca in aer accidentul lui Dan Condrea: masina patronului Hexi Pharma NU a fost distrusa in accident

Antena3 Antena3,
Teoria care arunca in aer accidentul lui Dan Condrea: masina patronului Hexi Pharma NU a fost distrusa in accident

Noi teorii apar in cazul Condrea, scrie antenastars. ro. Unul dintre cei mai cunoscuti cascadori ai Romaniei are o varianta care poate demonta tot ce s-a spus pana acum. Masina lui Dan Condrea nu. continuă pe Antena3

Oficial: Parchetul anuleaza o parte din speculatiile privind ACCIDENTUL lui Dan Condrea

Parchetul General anunta vineri ca a reconstituit partial traseul masinii lui Dan Condrea inainte de producerea accidentului, inclusiv prin valorificarea unor inregistrari video surprinse de camerele de supraveghere stradala.

Punctul de intalnire: Cinci intrebari care planeaza asupra mortii lui Dan Condrea

Ana Roman a enuntat, la Punctul de intalnire, de la Antena 3, cateva dintre intrebarile care se pun in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat intr-un accident.

Sinteza zilei: Cine strange probele imediat dupa accidentul lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, imagini socante filmate la locul accidentului lui Dan Condrea, unde mai multe femei au fost chemate sa se ocupe de curatenie, inainte sa.

Ipoteze halucinante! Mihai Voropchievici, despre codul secret al lui Dan Condrea si incidenta cifrei patru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a afirmat, la Adevaruri ascunse, de la Antena 3, ca inainte de a comenta scandalul privind Hexi Pharma si accidentul lui Dan Condrea, trebuie precizat ca orice firma care.

Ce nu se leaga in moartea lui Dan Condrea. Unde este biciclistul, martorul principal al accidentului

Unul dintre martorii in cazul accidentului in care si-a pierdut viata Dan Condrea este o femeie care a ajuns la locul tragediei in circa doua minute. inca mai zburau bucati din.

Scenarii socante cu privire la moartea patronului Hexi Pharma. Fost ofiter SRI: Decesul lui Dan Condrea a fost regizat (VIDEO)

Decesul lui Dan Condrea da nastere la zeci de teorii ale conspiratiei. Una dintre cele mai socante este aceea ca patronul Hexi Pharma, nu ar fi murit, ci accidentul sau. a fost regizat. Este teoria sustinuta de.

Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi uriase ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Sunt prea multe lucruri care nu se leaga si prea.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Cine stie ce mai iese la iveala. prea multe lucruri nu se.

Audierile in dosarul Hexi Pharma si in cel al mortii omului de afaceri Dan Condrea continua

Parchetul General va face si vineri audieri atat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale dar si in cel al decesului patronului companiei Dan Condrea. procurorii asteapta angajati ai fimrmei care a livrat biocite in sp .

Surse: Parchetul General va face publice rezultatele ADN in cazul mortii lui Dan Condrea. Vezi cand vor fi acestea finalizate

Testul ADN in cazul mortii lui Dan Condrea va fi gata marti. Pe surse, Parchetul General va face publice rezultatele testului pentru care au fost luate probe si de la copiii patronului Hexi Pharma, arata B1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )