Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce nu se leaga in moartea lui Dan Condrea. Unde este biciclistul, martorul principal al accidentului

Antena3 Antena3,
Ce nu se leaga in moartea lui Dan Condrea. Unde este biciclistul, martorul principal al accidentului

Unul dintre martorii in cazul accidentului in care si-a pierdut viata Dan Condrea este o femeie care a ajuns la locul tragediei in circa doua minute. inca mai zburau bucati din. continuă pe Antena3

Fost ofiter SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie in doua scopuri. Doi generali SRI locuiesc langa locul accidentului

Fostul ofiter SRI Daniel Savu, in prezent membru in Comisia parlamentara de control a SRI, a afirmat la QA ca moartea lui Dan Condrea pare o regie in doua.

Procurorii au noi imagini cu masina lui Dan Condrea

O saptamana de la moartea lui Dan Condrea, patronul Hexifarma si inca exista multe controverse. Fosta sotie spune ca de fapt, de miercuri, nimeni nu l-a mai vazut pe Condrea, declaratiile.

Sinteza zilei: Cine strange probele imediat dupa accidentul lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, imagini socante filmate la locul accidentului lui Dan Condrea, unde mai multe femei au fost chemate sa se ocupe de curatenie, inainte sa.

Scenarii socante cu privire la moartea patronului Hexi Pharma. Fost ofiter SRI: Decesul lui Dan Condrea a fost regizat (VIDEO)

Decesul lui Dan Condrea da nastere la zeci de teorii ale conspiratiei. Una dintre cele mai socante este aceea ca patronul Hexi Pharma, nu ar fi murit, ci accidentul sau. a fost regizat. Este teoria sustinuta de.

Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi uriase ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Sunt prea multe lucruri care nu se leaga si prea.

Patru intrebari esentiale despre moartea lui Dan Condrea

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni a emisiunii Subiectiv, patru intrebari la care nu a raspuns nimeni si care ar putea fi foarte relevante in cazul mortii lui Dan Condrea. De.

Teorie incredibila despre moartea lui Dan Condrea. Un expert in inventica si cercetare arunca in aer ipoteza sinuciderii

Misterul mortii lui Dan Condrea incearca sa fie descifrat si prin teorii socante. Inginerul Simion Dascalu, seful Centrului European de Afaceri, Inventica si Cercetare, avanseaza o ipoteza potrivit.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Cine stie ce mai iese la iveala. prea multe lucruri nu se.

Teoria care arunca in aer accidentul lui Dan Condrea: masina patronului Hexi Pharma NU a fost distrusa in accident

Noi teorii apar in cazul Condrea, scrie antenastars. ro. Unul dintre cei mai cunoscuti cascadori ai Romaniei are o varianta care poate demonta tot ce s-a spus pana acum. Masina lui Dan Condrea nu.

Audierile in dosarul Hexi Pharma si in cel al mortii omului de afaceri Dan Condrea continua

Parchetul General va face si vineri audieri atat in dosarul dezinfectantilor diluati din spitale dar si in cel al decesului patronului companiei Dan Condrea. procurorii asteapta angajati ai fimrmei care a livrat biocite in sp .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )