Libnet.ro
UNICEF

12:30

Oficial: Parchetul anuleaza o parte din speculatiile privind ACCIDENTUL lui Dan Condrea

România Liberă România Liberă,
Oficial: Parchetul anuleaza o parte din speculatiile privind ACCIDENTUL lui Dan Condrea

Parchetul General anunta vineri ca a reconstituit partial traseul masinii lui Dan Condrea inainte de producerea accidentului, inclusiv prin valorificarea unor inregistrari video surprinse de camerele de supraveghere stradala. continuă pe România Liberă

Energia nucleara va face parte din mixul energetic al tarii noastre si pe viitor

Energia nucleara face parte din mixul energetic al tarii noastre si va face parte si pe viitor, iar Romania este una dintre tarile care sustin productia de energie nucleara la nivel european, a declarat, ieri, Corina Popescu, secretarul de stat al Ministerului Energiei, in cadrul unei conferinte.

Dezvaluri incredibile. Contractele Hexi Pharma cu spitalele se faceau cu stiinta politicienilor. O parte din bani ajungea la partide

Dupa ce Parchetul General a facut public prejudiciul rezultat in urma contractelor Hexi Pharma cu 152 de spitale, suma ce depaseste 50 de milioane de lei, noi informatii ies la iveala privind aceste tranzactii care vizeaza dezinfectantii diluati.

Proiect istoric la Roland Garros. Simona Halep face parte din clubul celor mai mari tenismeni ai lumii la ora actuala (FOTO)

Simona Halep este parte a initiativei de modernizare a arenelor de la Roland Garros. impreuna cu alte vedete din tenis, precum Nadal, Radwanska, Kerber, Neishikori si Djokovici, romanca.

Prapad in judetul Cluj: Grindina a lovit nemilos in recoltele oamenilor. ANM a emis un cod galben de ploi pentru o mare parte din tara (VIDEO)

Judetul Cluj a fost lovit grav de vremea capricioasa a primaverii din acest an. Norii s-au rupt, iar ploaia torentiala si grindina au provocat suvoaie de apa pe strazile din judet, iar curtile oamenilor au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )