Libnet.ro
UNICEF

20:45

Teroare in Bulgaria: cel putin patru morti si 25 de raniti dupa ce un tren cu propan a deraiat in nord-estul tarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Teroare in Bulgaria: cel putin patru morti si 25 de raniti dupa ce un tren cu propan a deraiat in nord-estul tarii

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 25 au fost raniti dupa ce un tren incarcat cu propan a deraiat in nord-estul Bulgariei, la intrarea in gara din orasul Hitrino, relateaza Sofia News Agency. continuă pe Wall-Street Ro

Bulgaria: Cel putin patru morti si 23 de raniti in urma unor explozii provocate de deraierea unui tren

Cel putin patru persoane au murit si alte 23 au fost ranite sambata dimineata, dupa ce un tren incarcat cu propan a deraiat in Bulgaria, relateaza presa locala.

Bulgaria: Cel putin cinci morti si 29 de raniti in urma unei explozii provocate de deraierea unui tren VIDEO

Cel putin cinci persoane au murit si alte 29 au fost ranite sambata dimineata, dupa ce un tren incarcat cu propan a deraiat in Bulgaria.

Accident feroviar in Bulgaria, soldat cu cel putin cinci morti si 25 de raniti

Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata astazi si 25 au fost ranite cand un tren de marfa a deraiat si a explodat la intrarea in gara din localitatea bulgara Hitrino, provocand distrugerea a 20 de cladiri, informeaza agentia Reuters.

Accident feroviar in Bulgaria, soldat cu cel putin cinci morti si 29 de raniti

ACTUALIZARE 17:12 Guvernul bulgar va declara luni zi de doliu national, dupa accidentul de tren Guvernul bulgar va declara luni zi de doliu national, dupa accidentul de tren urmat de explozie care a provocat moartea a cel putin cinci persoane si ranirea altor 29, relateaza Sofia News Agency. ---------- Cel putin cinci persoane si-au pierdut viata astazi si 25 au fost ranite cand un tren de marfa a deraiat si a explodat la intrarea in gara din localitatea bulgara Hitrino, provocand distrugerea a 20 de cladiri, informeaza agentia Reuters.

Un tren incarcat cu propan a deraiat in Bulgaria. Bilantul provizoriu indica patru morti si mai multi raniti

Un tren a deraiat la intrarea dintr-un orasel din Bulgaria. Vagoanele, incarcate cu propan, au explodat, iar bilantul provizoriu indica patru morti si 23 de raniti. Autoritatile se pregatesc sa evacueze orasul Hitrino.

Zeci de morti si raniti, intr-un atac comis de doua femei kamikaze, intr-o piata aglomerata dintr-un oras nigerian

Cel putin 30 persoane au murit si altele au fost ranite, vineri, intr-un dublu atentat cu masina-capcana care a vizat o piata din oraselul Madagali, situat in nord-estul Nigeriei. Autoarele atacului au fost doua femei kamikaze, potrivit armatei nigeriene.

DUBLU ATAC sinucigas in Nigeria: Cel putin 45 de oameni si-au pierdut viata

Un dublu atentat sinucigas a avut loc vineri intr-o piata din nord-estul Nigeriei. Acesta a fost comis de doua femei, cel putin 45 de oameni pierzandu-si viata, iar alti 33 fiind.

Bomba artizanala, detonata intr-o sectie de politie din Italia: Cel putin o persoana a fost ranita

O explozia a avut loc vineri intr-o sectie de politie din sudul Italiei, cel putin o persoana fiind ranita, informeaza La Repubblica. Produsa intr-o sectie de politie din din orasul Adria,.

Explozie la o sectie de politie din Italia. Cel putin o persoana a fost ranita

Cel putin o persoana a fost ranita, dupa ce o bomba a explodat, vineri, intr-o sectie de politie din sudul Italiei.

Cisternele implicate in accidentul de tren din Bulgaria, soldat cu sapte morti si peste 20 de raniti, erau detinute de o companie romaneasca

Cisternele implicate in accidentul de tren din Bulgaria, soldat cu sapte morti, erau detinute de o companie romaneasca, a anuntat proprietarul firmei care a operat transportul, citat de Sofia News Agency.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )