Libnet.ro
UNICEF

18:45

The Wall Street Journal: Razboiul Rece a reaparut si Moldova este campul principal de lupta, avertizeaza un analist de peste Prut

Adevărul Adevărul,
The Wall Street Journal: Razboiul Rece a reaparut si Moldova este campul principal de lupta, avertizeaza un analist de peste Prut

Razboiul Rece s-a reintors si Republica Moldova este campul principal de lupta, din cauza crizei ucrainene, afirma Oazu Nantoi, presedintele Institutului de Politici Publice de peste Prut, pentru publicatia americana The Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

WSJ: Razboiul Rece a reaparut si Moldova este campul principal de lupta

Razboiul Rece s-a reintors si Republica Moldova este campul principal de lupta, din cauza crizei ucrainene, afirma Oazu Nantoi, presedintele Institutului de Politici Publice, pentru publicatia americana The Wall Street Journal.

WSJ: Razboiul Rece a reaparut si Moldova este campul principal de lupta, avertizeaza un analist de peste Prut

Razboiul Rece s-a reintors si Republica Moldova este campul principal de lupta, din cauza crizei ucrainene, afirma Oazu Nantoi, presedintele Institutului de Politici Publice de peste Prut, pentru publicatia americana The Wall Street Journal.

WALL-STREET.RO a premiat inovatia in business: cele mai inovatoare companii in 2014

RO a premiat luni, 24 noiembrie, cei mai inovatori jucatori din mediul business in 2014, in cadrul galei anuale organizata de echipa noastra la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom. RO, cu tema.

Pranz traditional cu Dragos Petrescu si seful Ursus: Parteneriatul inseamna mai mult decat sa dai o lovitura, sa iei banii si sa pleci

Wall-Street. ro va provoaca sa descoperiti o poveste in oglinda, in care actorii principali sunt un antreprenor roman si un manager de multinationala, al caror parcurs se intersecteaza intr-un punct comun: traditia romaneasca. Invitatii nostri,.

Mihai Patrascu, evoMag.ro, la WS 360: cati clienti noi pescuiesc magazinele online de Black Friday

Mihai Patrascu, CEO evoMag. ro, este invitatul emisiunii Wall-Street 360 de vineri, in saptamana dedicata Black Friday.

Bogdan Aron, 2Parale, despre Black Friday: Magazinele au invatat sa comunice cu afilatii

Bogdan Aron are noua ani de experienta in online si este director de strategie si produs la reteaua de afiliere 2Parale. El vorbeste la emisiunea WALL-STREET 360 despre valoarea comisioanelor din acest an, ce a mers bine si ce nu la editia din acest an.

Adrian Mihai, FAN Courier, vorbeste la WS 360 despre livrarile de Black Friday

Adrian Mihai, managing partner al FAN Courier, va fi prezent miercuri la Wall-Street 360 pentru o discutie despre livrarile de Black Friday.

Daniel Nicolescu, PayU, face primul bilant Black Friday la WS 360

Daniel Nicolescu, CEO PayU, cel mai mare procesator de plati de pe plan local, va face primul bilant post Black Friday in cadrul emisiunii Wall-Street 360.

Wall Street deschide in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in crestere.

Adrian Mihai, FAN Courier, vorbeste despre livrarile de Black Friday la WS 360

Adrian Mihai, managing partner al FAN Courier, va fi prezent miercuri la Wall-Street 360 pentru o discutie despre livrarile de Black Friday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )