Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

România Liberă România Liberă,
Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Numele firmei Tehnologica Radion apare in rechizitoriul intocmit de procurori in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu estimat la 35 de milioane de euro, insa in acest dosar in care 35 de persoane - fizice si juridice - au fost trimise in judecata in martie 2014 nici Tehnologica Radion, nici reprezentantii acestei firme nu au fost inculpati . continuă pe România Liberă

Administratorul Tehnologica Radion a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 milioane euro

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor berna, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

Prahova: Evaziune de peste 100 milioane euro; administratorul Tehnologica Radion a fost retinut

Doua persoane au fost retinute, luni, iar alte cinci au fost puse sub control judiciar, fiind cercetate pentru evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

Femeie ucisa in strada, la Ploiesti, de sotul gelos. Agresorul a fost retinut

O femeie in varsta de 31 de ani a fost gasita moarta, luni dimineata, pe o strada din Ploiesti, avand mai multe lovituri de cutit in gat si in piept, iar sotul acesteia, care este principalul suspect in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )