Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Paleologu, dezvaluiri incredibile: Dacian Ciolos va candida in alegerile prezidentiale din 2019

B1 B1,
Theodor Paleologu, dezvaluiri incredibile: Dacian Ciolos va candida in alegerile prezidentiale din 2019

Numeroase voci afirma in prezent ca Dacian Ciolos va fi premier si din 2017 in cazul in care PNL va forma o majoritate in Parlament in urma alegerilor parlamentare. Fostul liberal,. continuă pe B1

Dacian Ciolos doreste sa propuna un proiect de principii si valori care sa fie continuate si dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari, joi, ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, el a precizat ca, in perioada urmatoare, va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR .

Dacian Ciolos, premier tehnocrat intr-un guvern politic? Ce planuri are Ciolos

Dacian Ciolos nu exclude varianta de a accepta postul de prim ministru in varianta in care PNL sau USR ar castiga alegerile. Premierul sustine ca, desi a anuntat ca nu va candida din partea vr.

Raspunsul lui Dacian Ciolos la apelul presedintelui Klaus Iohannis: Probabil s-a gandit ca o sa ma razgandesc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, ca cel mai probabil presedintele Klaus Iohannis a crezut ca el se va razgandi si va candida la alegerile parlamentare, dar a precizat ca il.

Dacian Ciolos: Nu o sa candidez pentru un nou mandat de premier. Se pot face multe si fara sa candidez

Invitat in platoul postului de televiziune Digi24, premierul Dacian Ciolos a reiterat ca nu va candida pentru un nou mandate de prim ministru, dar seful Executivului a declarat ca va pregati un proiect.

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut dicutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut discutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Dezvaluiri incredibile facute de denuntatorii din dosarul Rovinari-Turceni: Contractele veneau pe linie politica si banii se intorceau la partid

Vineri, in termenul de la Curtea Suprema din dosarul Rovinari-Turceni, au fost audiati denuntatorii. Acestia au facut dezvaluiri incredibile despre Dan Sova si Alina Gorghiu si cum se discuta.

Premierul intervine in cazul ursului ucis la Sibiu: Dacian Ciolos cere de la autoritati rapoartele complete pana luni

Premierul Dacian Ciolos a cerut, vineri, rapoartele complete in cazul ursului ucis la Sibiu. Ultima zi in care ii pot fi prezentate toate argumentele impuscarii animalului este.

Mai multi ministri tehnocrati se pregatesc sa demisioneze, pentru a intra in politica. Anuntul lui Dacian Ciolos

Guvernul tehnocrat ar putea ramane ramane fara ministri. Dacian Ciolos spune ca mai multi membri din cabinetul sau au avut deja discutii cu partidele pentru eventuale candidaturi la parlamentare. Po.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )