Libnet.ro
UNICEF

01:05

Theodor Paleologu isi depune oficial candidatura joi: Dan Barna tot n-a semnat pentru mine Prezidentiabilul PMP a distribuit cele mai celebre glume pe seama sa din social media

B1 B1,
Theodor Paleologu isi depune oficial candidatura joi: Dan Barna tot n-a semnat pentru mine Prezidentiabilul PMP a distribuit cele mai celebre glume pe seama sa din social media

Theodor Paleologu a anuntat ca isi va depune oficial, joi, candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie. in acest context, prezidentiabilul PMP, care a semnat pentru Dan Barna, l-a invitat din nou pe. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cand isi depune oficial candidatura la BEC pentru un al doilea mandat in fruntea statului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri, 20 septembrie, se va prezenta la ora 12:00 la sediul Biroului Electoral Central BEC) pentru a depune listele cu semnaturile de sustinere pentru inscrierea in.

Theodor Paleologu, despre candidatura la alegerile prezidentiale: Eu ma lupt ca sa castig, nu ca sa fac figuratie (VIDEO)

Theodor Paleologu, candidatul PMP la algerile prezidentiale, a declarat sambata, la Scoala de Vara a PMP, ca se lupta ca sa castige scrutinul prezidential de la finalul anului, nu face.

THEODOR PALEOLOGU: Mi-as dori ca Vladimir Putin sa fie mai prietenos fata de Romania

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa organizata la Constanta, ca isi doreste ca atitudinea Rusiei fata de tara noastra sa fie mai prietenoasa, manifestandu-si deschiderea pentru o mai buna relatie politica intre cele doua tari.

THEODOR PALEOLOGU: Actuala Constitutie are unele disfunctionalitati

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat sambata, la Scoala de vara a Organizatiei PMP de la Costinesti, ca actuala Constitutie are disfunctionalitati, una fiind aceea ca presedintele tari nu poate demite premierul.

Theodor Paleologu: Iohannis a fost o lipeala pentru PNL; E foarte bine sa spui fara penali, insa eu as fi spus fara prosti

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, a vorbit la scoala de vara a partidului despre sansele sale la alegerile prezidentiale si a explicat ca are bulevard care duce direct la Cotroceni. Paleologu si-a evaluat si adversarii si a subliniat ca Iohannis a reprezentat un joc de noroc pentru PNL, in timp ce USR prezinta in spatiul public lucruri diametral opuse, precum apa si uleiul.

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent.

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice.

VICTOR PONTA: Mircea Diaconu urmeaza sa isi depuna sambata candidatura la prezidentiale

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare.

Ponta: Mircea Diaconu urmeaza sa isi depuna sambata candidatura la prezidentiale

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat ca Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, l.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )