Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tiberiu Nitu: 40 de persoane, audiate in cazul Colectiv. Ancheta vizeaza si companii, si institutii publice

Adevărul Adevărul,
Tiberiu Nitu: 40 de persoane, audiate in cazul Colectiv. Ancheta vizeaza si companii, si institutii publice

Procurorul general al romaniei. Tiberiu Nitu. a declarat, luni seara, ca incepand de sambata au fost audiate 40 de persoane in cazul incendiului de la clubul Colectiv si ca ancheta se efectueaza pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii publice, relateaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Dosarul Colectiv. Tiberiu Nitu: Ancheta se desfasoara si la institutii publice

In cadrul anchetei privind incendiul din clubul Colectiv au fost audiate, incepand de sambata, 40 de persoane. De asemeena, investigatia se efectueaza pe toate palierele, atat la companii private, cat si la institutii publice, a declarat, luni seara, procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu.

Tragedia din Clubul Colectiv: Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost RETINUTI. Actionarii, acuzati de ucidere si vatamare din culpa/ 40 de persoane au fost audiate in cazul Colectiv. Ancheta se desfasoara si la companii

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti. Actionarii Clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu si Paul Gancea, au fost audiati in calitate de suspecti pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

INCENDIUL din Colectiv: Ancheta tragediei, coordonata de procurorul general. De ce a fost luata aceasta decizie

UPDATE: Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a preluat ancheta tragediei de la clubul Colectiv. Primele acuzatii sunt: omor calificat si distrugere calificata, conform unui comuncat al Parchetului instantei supreme.

A inceput ancheta in cazul Colectiv: cum arata planul de actiune

Procurorii de la Parchetul instantei supreme au ridicat, duminica, mai multe documente de la Primaria Sectorului 4 si de la Inspectoratul Teritorial de Munca, in cazul incendiului izbucnit in clubul Colectiv, soldat cu decesul a 30 de persoane si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )