Libnet.ro
UNICEF

12:30

Tiberiu Nitu: Noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt ...

România Liberă România Liberă,
Tiberiu Nitu: Noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt ...

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca desi in spatiul public s-a spus ca noul Cod penal este raiul infractorilor, acesta este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici, informeaza Mediafax. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii, ca ne-ar putea produce probleme, dar trebuie sa nu uitam - si doresc ca si dumneavoastra sa nu uitati acest lucru - ca aceste coduri vin cu noi strategii si aceste coduri vin cu strategii si . continuă pe România Liberă

Noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, astazi, ca, la o analiza extrem de atenta, noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici.

Tiberiu Nitu, despre noul Cod penal: Este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, considera ca noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii,.

Felix Rache: Noul Cod penal este o lovitura data literaturii. Nu te mai eliberezi daca scrii un roman, te eliberezi mai repede, cu o poezie sau cu un catren

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica de la Antena 3, a facut o serie de comentarii despre noul cod penal. Eu credeam ca legea le este favorabila doar oamenilor care, saracii, au furat si ei.

Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Chiar in data de 1 februarie, trei detinuti au fost eliberati din Penitenciarul Bistrita, ca urmare a diminuarii pedepselor aduse de noul Cod Penal. Ajutati au fost si alti 6 tineri, care au fost transferati la centre de detentie.

Noul Cod Penal a eliberat patru detinute din Penitenciarul de Femei Targsor

Patru detinute de la Penitenciarul de Femei Targsor au fost puse sambata in libertate, prin aplicarea prevederilor legale din noul Cod Penal si ale noului Cod de Procedura Penala.

Tiberiu Nitu: E nevoie de clarificari in noul Cod penal. Exista mai multe necorelari (VIDEO)

Modificarile Codului Penal vor fi discutate, joi dimineata in sedinta Consiliului Superior al Magistraturii. Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a precizat ca in nou Cod de Procedura Penala exista.

Tiberiu Nitu: Actualul Cod de Procedura Penala nu impiedica interceptarile, inca sunt multe necorelari pe care le dorim rezolvate cat mai repede

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii, ca actualul Cod de Procedura Penala nu impiedica interceptarile si ca acestea sunt folosite la nivel national. Nitu a precizat insa ca in noul Cod exista insa multe necorelari, pe care magistratii le doresc clarificate cat mai repede.

20 de detinuti isi doresc calcularea pedepsei dupa noul Cod Penal

Odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Penal, nu mai putin de 20 de detinuti din penitenciarul Baia Mare au cerut ca pedeapsa sa le fie recalculata. Mai mult, primul detinut care a beneficiat de noile prevederi ale codului poena a fost eliberat cu 14 zile mai devreme, acesta fiind un tanar din Hunedoara.

Noua olteni viseaza la libertate pe noul Cod Penal

Un numar de noua inculpati, originari din judetul Olt si condamnati de instante din acest judet, spera sa fie eliberati in baza noului Cod Penal. Cei mentionati, aflati dupa gratii in urma unor condamnari definitive, sunt incarcerati in diferite penitenciare din tara. Ei au depus cereri de eliberare, acestea fiind inregistrate la Tribunalul Olt din Slatina, urmand ca detinutii sa primeasca un raspuns in zilele urmatoare.

Sapte detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, eliberati de noul Cod Penal

Sapte detinuti din cadrul Penitenciarului Targu Jiu au fost pusi in libertate ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )