Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tiberiu Nitu: Actualul Cod de Procedura Penala nu impiedica interceptarile, inca sunt multe necorelari pe care le dorim rezolvate cat mai repede

Hotnews Hotnews,
 Tiberiu Nitu: Actualul Cod de Procedura Penala nu impiedica interceptarile, inca sunt multe necorelari pe care le dorim rezolvate cat mai repede

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magistraturii, ca actualul Cod de Procedura Penala nu impiedica interceptarile si ca acestea sunt folosite la nivel national. Nitu a precizat insa ca in noul Cod exista insa multe necorelari, pe care magistratii le doresc clarificate cat mai repede. continuă pe Hotnews

Tiberiu Nitu: Noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt ...

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca desi in spatiul public s-a spus ca noul Cod penal este raiul infractorilor, acesta este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici, informeaza Mediafax. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii, ca ne-ar putea produce probleme, dar trebuie sa nu uitam - si doresc ca si dumneavoastra sa nu uitati acest lucru - ca aceste coduri vin cu noi strategii si aceste coduri vin cu strategii si .

Asociatia Magistratilor este nemultumita de invocarea artificiala si falsa a articolului 140 din Noul Cod de procedura penala

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) a emis comunicat in care sustine ca isi exprima ingrijorarea pentru interpretarile prezentate de unii reprezentanti ai sistemului judiciar, in ceea ce priveste continutul articolului 140 din Noul Cod de procedura penala, problema fiind invocata artificial si in mod fals.

Noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, astazi, ca, la o analiza extrem de atenta, noul Cod Penal este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici.

Noul Cod de Procedura Penala, modificat de Guvern.

Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, modificarea recent-intratului in vigoare Cod de Procedura Penala. Una dintre modificari vizeaza dreptul anchetatorilor de a asculta convorbiri telefonice. Potrivit actualelor modificari, urmarirea penala va putea incepe in rem, adica asupra faptei, asfel ncat sa nu fie nevoie ca persoana ascultata sa fie prevenita in prealabil.

Avocatii cer eliberarea lui Gruia Stoica sau arestarea la domiciliu, in baza noului Cod de procedura penala

Avocatii lui Gruia Stoica au cerut marti, instantei supreme, lasarea in libertate a omului de afaceri sau arestarea acestuia la domicilui, potrivit normelor noului Cod de procedura penala, anunta Mediafax. Gruia.

VIDEO. Modificarile Codurilor Penal si de Procedura Penala, discutate in sedinta CSM.

Modificarile Codurilor Penal si de Procedura Penala sunt fi discutate, joi dimineata in sedinta CSM. Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei: Pe site-ul Ministerului Public exista doua note de studiu. Cetatenii Romaniei ar trebui sa stie ca noul Cod de Procedura penala nu pune probleme interceptarilor. Sunt insa alte necorelari. Procurorii isi vor face planul de ancheta si vor verifica acele aspecte care acum au fost apreciate de colegii de la Alba Iulia ca avand o legatura cu o .

Tiberiu Nitu, despre noul Cod penal: Este mult mai dur decat cel vechi, chiar daca pedepsele sunt mai mici

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, considera ca noul Cod penal este mult mai dur decat vechiul cod, chiar daca pedepsele sunt mai mici. Aparent, putem spune, cu privire la mai multe institutii,.

Accidentul aviatic din Apuseni. Tiberiu Nitu: Teoretic putem spune ca ancheta are in vedere functii ce atrag competenta Parchetului General. Intrebat daca este vizat seful STS: Nu este vizat nimeni in mod personal

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat, joi, ca ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni are in vedere si anumite functii care atrag competenta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), fiind posibil sa fie vizati si ministri, informeaza Agerpres.

Ponta: Nu exclud modificarea unor articole din Codul de procedura penala prin OUG.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa ce a participat la reuniunea gurpurilor parlamentare ale PSD, ca nu exclude ca miercuri Guvernul sa adopte o Ordonanta de Urgenta care sa modifice anumite articole din Codul de procedura penala, informeaza Mediafax. Intrebat daca Guvernul va adopta OUG privind modificarea Codului de procedura penala, Ponta a precizat ca decizia in acest sens va fi luata miercuri in sedinta de Guvern in functie de analizele care se fac pana atunci. Dupa cum stiti, .

Guvernul a aprobat Ordonanta de urgenta privind Codul de procedura penala

Guvernul a aprobat un set de proiecte de legi si o ordonanta de urgenta privind Codul de procedura penala si Codul de procedura civila, potrivit surselor de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2932 seconds )