Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tigari in cozonac. Cele mai inventive ascunzatori ale contrabandistilor

Antena3 Antena3,
Tigari in cozonac. Cele mai inventive ascunzatori ale contrabandistilor

Contrabandistii de tigari dau dovada de o inventivitate iesita din comun. Au ascuns marfa in trunchiuri de copac, in cozonaci sau in stingatoare de incendii, arata Ministerul de Interne. Ministerul a. continuă pe Antena3

VIDEO Top 10: Cele mai spectaculoase deghizari ale actorilor de film

Profesia de actor presupune capacitatea de a te adapta rolului pe care il interpretezi, de a intra in pielea personajului, a pretinde ca esti altcineva pentru a pacali, intr-o oarecare masura, publicul. De multe ori actorii trec prin transformari spectaculoase, reusind sa devina de nerecunoscut. Iata care este topul 10 al celor mai spectaculoase deghizari ale actorilor de film.

UPDATE. Globurile de Aur: Care sunt cele mai bune filme ale lui 2016

40: Filmele The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, si The Martian, de Ridley Scott, au fost desemnate ceamai buna drama si cea mai buna comedie, la cea de-a 73-a gala a premiilor Globul de Aur.

Cat castiga o stewardesa, care sunt calitatile unui bun insotitor de zbor si cele mai neplacute aspecte ale meseriei

Calatoriile in lung si in lat, popasurile in cele mai frumoase locuri din lume si uniformele elegante sunt cateva dintre beneficiile evidente ale slujbei de steward. in plus, in cazul anumitor companii, salariile sunt mai mult decat tentante. Procesul de selectie al candidatilor este insa unul foarte riguros, asa ca nu oricine poate ajunge la inaltime.

Cele mai amuzante superstitii ale romanilor: de ce nu trebuie sa te speli pe par martea si ce inseamna daca versi cafeaua

Superstitia apare ca o credinta primitiva, bazata pe ramasite ale magiei si animismului, pe conceptii retrograde, neconforme cu nivelul cunoasterii stiintifice, pe admiterea fortei spiritelor bune si rele, a miracolelor, farmecelor, vrajilor, semnelor prevestitoare. Desi neacceptate de Biserca, superstitiile si-au ocupat bine locul in sufletele romanilor.

Topul actorilor ale caror filme au generat cele mai mari incasari

Harrison Ford l-a depasit pe Samuel L. Jackson si a revenit pe primul loc in topul actorilor de la Hollywood ale caror filme au generat cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, informeaza site-ul revistei New Musical Express, citat de Mediafax.

Topul universitatilor ai caror profesori au girat lucrarile din puscarii: Universitatea din Craiova, Universitatea Hyperion, ASE si Politehnica Bucuresti, cu cele mai multe recomandari

Opt profesori si conferentiari de la Universitatea din Craiova i-au acordat recomandare scrisa lui Dinel Staicu, pentru toate cartile pe care le-a scris acesta in puscarie in 2015. Dar Staicu n-a fost singurul scriitor puscarias atestat anul trecut: in total, cadrele didactice ale Universitatii din Craiova au trimis 43 de recomandari pentru puscariasi, folosite de acestia pentru a scapa mai repede din detentie. In topul universitatilor cu cele mai multe avize pentru detinuti urmeaza Universitatea Hyperion Bucuresti cu 29), Academia de Studii Economice ASE, cu 28) si Universitatea Politehnica din Bucuresti cu 19), potrivit datelor trimise de Ministerul Justitiei, la solicitarea HotNews. ro. Vezi in articol cum explica profesorul Ion Marin - campion la numarul de avize acordate in 2015, potrivit listei Ministerului Justitiei - ca a ajuns sa se pronunte pe temele abordate in puscarie de Dan Diaconescu sau Sorin Rosca Stanescu.

Cele mai tari virale de la Golden Globes

Nici nu s-a incheiat bine ceremonia din acest an a Golden Globes ca au si aparut pe internet GIF-uri si imagini modificate in Photoshop ce iau la misto aparitiile vestimentare de pe covorul rosu ale vedetelor. Iata cateva exemple.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi de i

Facebok-ul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda in numeroase derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai frecvente greseli de limba romana care apar pe Facebook: de ce maicamea are de fapt cratima si care sunt marile probleme ale celor doi i

Facebookul este o vasta platforma de comunicare, la care au acces deopotriva adulti si copii, oameni cu educatie si persoane certate cu cartea. Cunoscuta retea de socializare abunda derapaje lingvistice, care pot genera daune in educatia micilor utilizatori. Pentru a diminua din riscuri, un profesor buzoian a lansat un ghid de exprimare corecta, in paginile caruia evidentiaza cele mai frecvente greseli.

Cele mai luxoase hoteluri care vor fi deschise anul acesta: complexuri de 5 stele care vor oferi sejururi de vis

Turistii care dispun de un buget de vacanta generos se pot caza intr-una dintre cele mai luxoase locatii care vor fi inaugurate anul acesta. Iata cateva dintre cele mai extravagante si neobisnuite hoteluri din lume care se vor deschide in 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )