Libnet.ro
UNICEF

01:05

Timis, in continuare in scenariul rosu. 9 judete galbene, la nivel national

B1 B1,
Timis, in continuare in scenariul rosu. 9 judete galbene, la nivel national

Timisul nu reuseste sa coboare sub pragul de 3. 00infectari la mia de locuitori. Judetul ramane rosu; cu o rata de 3. Maramures a coborat sub pragul de 3. 00, cu 2. Pe lista judetelor. continuă pe B1

COVID-19 |Doua judete ale Romaniei se afla in scenariul rosu

Doua judete ale Romaniei se afla in scenariul rosu, in data de 8 februarie, prima zi de scoala din 2021, in care elevii participa fizic la cursuri. Timisului, cu o rata de incidenta de 3,44, i s-a.

Unitatile de invatamant din Timisoara incep semestrul doi in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Timis a hotarat, astazi, ca din 219 unitati scolare ale judetului sa se inceapa semestrul doi in scenariul rosu in 113 dintre acestea, 88 de astfel de unitati fiind in municipiul Timisoara.

Toate locurile de cazare din Vatra Dornei sunt ocupate, desi statiunea este in scenariul rosu al pandemiei

Aflat in scenariul rosu al pandemiei de COVID-19, orasul-statiune Vatra Dornei este plin de turisti, in weekend-ul 6-7 februarie, toate locurile de cazare fiind ocupate. Vremea este de partea celor care vor sa practice sporturile de iarna si sa se bucure de un spectaculos peisaj hibernal.

CORONAVIRUS |Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19, la nivel national. 966 de pacienti sunt internati la terapie intensiva si alti 72 au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta ca in ultimele 24 de ore, la nivel national, au fost confirmate 1. 975 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Distinct de cazurile nou confirmate, in urma.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza 2.611 de cazuri noi la nivel national in 24 de ore si 61 de pacienti decedati. La ATI sunt 963 de pacienti, internati in stare grava

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, sambata, 2. 611 de cazuri nou confirmate de infectie cu SARS-CoV-2la nivel national si un numar de 61 de decese legate de aceasta boala infectioasa.

Dominic Fritz, dupa ce Timis a ramas singurul judet in scenariul rosu: Noi testam pentru Covid cum ar trebui sa testeze toata Romania

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a atras atentia ca in Romania nu se testeaza impotriva COVID-19, astfel ca acest lucru da o impresie falsa de siguranta. Edilul a afirmat ca in judetul Timis se testeaza destul de mult, iar acesta este motivul pentru care acest judet este singurul care se afla inca in zona rosie.

Scolile din Cluj-Napoca si din alte noua localitati vor functiona in scenariul rosu

Scolile din municipiul Cluj-Napoca si din alte unitati administrativ-teritoriale in care incidenta COVID-19 este de peste 3 la mia de locuitori vor functiona in scenariul 3 rosu), adica doar elevii din anumite clase vor merge fizic la scoala.

Peste 661.000 de persoane, vaccinate pana acum in Romania: Cate vaccinuri au fost administrate in ultimele 24 de ore, la nivel national

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV)anunta luni seara ca in ultimele 24 de ore, in Romania, au fost vaccinate peste 35. 000 de persoane, astfel c.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )