Libnet.ro
UNICEF

12:16

Timosenko propune excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Timosenko propune excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Rusia, ca tara agresoare si initiatoare a conflictului din estul Ucrainei, ar trebui exclusa din Consiliul de Securitate al ONU, a opinat fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, lidera formatiunii Batkivscina Patria), relateaza postul de televiziune local Inter. continuă pe Ziarul Bursa

Iulia Timosenko cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Rusia, ca tara agresoare si initiatoare a conflictului din estul Ucrainei, ar trebui exclusa din Consiliul de Securitate al ONU, a declarat fostul premier ucrainean, Iulia Timosenko, si actual lider al.

Timosenko propune excluderea Rusiei din ONU

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, lidera formatiunii Batkivscina Patria), este de parere ca Rusia ar trebui exclusa din Consiliul de Securitate al ONU, motivand ca Rusia este o tara agresoare si initiatoare a conflictului din estul Ucrainei, relateaza luni postul de televiziune local Inter, conform Agerpres.

Kievul cere convocarea Consiliului de Securitate ONU, dupa atacul din portul Mariupol, soldat cu 20 de morti

Administratia de la Kiev a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, dupa ce cel putin 20 de persoane au fost ucise intr-un atac cu rachete Grad care a vizat sambata dimineata un cartier al.

Kiev cere convocarea Consiliului de Securitate ONU: 20 de morti in atacul de la Mariupol

Bilantul atacului cu rachete Grad din orasul ucrainean Mariupol a ajuns la 20 de morti, anunta seful Politiei locale, Viaceslav Abroschin, in timp ce Administratia de la Kiev a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, relateaza AFP .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )