Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tineretul din ziua de azil. De la Joe Biden la Jos Biden

Adevărul Adevărul,
Tineretul din ziua de azil. De la Joe Biden la Jos Biden

Joe Biden a depus juramantul pentru functia de presedinte al SUA. Democratul a facut apel la unitate. Desi isi permite un laptop, presedintele american ramane adeptul unitatii centrale si al desktop-ului. continuă pe Adevărul

CEREMONIA DE INVESTIRE A LUI BIDEN: Joe Biden a depus juramantul de presedinte

Joe Biden a depus miercuri juramantul in calitate de presedinte al SUA, in fata judecatorului Curtii Supreme John Roberts, pe treptele Capitoliului, relateaza agentiile internationale de presa.

Joe Biden a depus juramantul de presedinte

Joe Biden a depus miercuri juramantul in calitate de presedinte al SUA, in fata judecatorului Curtii Supreme John Roberts, pe treptele Capitoliului, relateaza agentiile internationale de presa.

25.000 de militari mobilizati in capitala SUA in ziua cand Joe Biden devine presedinte

Joe Biden va deveni azi, oficial, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite, in cadrul unei ceremonii de investire fara precedent in istoria SUA: 25. 000 de militari ai Garzii Nationale sunt mobilizati in capitala americana, fara a mai pune la socoteala miile de agenti de securitate ai fortelor de ordine locale ori diverselor agentii federale. Capitala SUA seamana, in aceste zile, mai degraba cu un teatru de operatiuni militare: numarul de militari desfasurati in Washington este, practic, de cinci ori mai mare decat cel al militarilor americani prezenti acum in teatrele din Afganistan, Irak si Siria la un loc, se arata intr-o analiza The Drive.

Joe Biden a depus juramantul pe o Biblie veche de 128 de ani

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a depus juramantul miercuri pe o Biblie care apartine din 1893 familiei sale si care a fost folosita si la investirea sa ca vicepresedinte in 2009 si 2013, scrie NBC News, potrivit Agerpres.

Previziuni din SUA: Presedintele Joe Biden va reseta scena politica pentru o relatie transatlantica sanatoasa, inclusiv cu Romania

Radu Florescu, presedintele Democrats Abroad Romania, organizatia membrilor Partidului Democrat din afara granitelor Americii, a explicat, la Antena 3, semnificatia si impactul primelor masuri pe care la va lua noul presedinte american Joe Biden.

Lady Gaga si J.Lo au facut spectacol la Washington! Momente inaltatoare in ziua in care Joe Biden a fost numit presedinte

Zi istorica in America. Joe Biden si-a depus juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Lady Gaga si Jennifer Lopez au fost invitate sa cante la evenimentul urmarit de intreg mapamondul. Imnul Americii, The Star Spangled Banner Steagul impestritat cu stele), a fost interpretat de celebra Lady Gaga, iar momentul a fost cu adevarat inaltator, la fel cum a fost si cel al faimoasei Jennifer Lopez.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Joe Biden a depus juramantul. America are un nou presedinte. Biden: Vocea poporului a fost auzita. Sunt multe lucruri de reparat

Ceremonia de investitura a presedintelui Joe Biden a decurs fara incidente. Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au depus juramantul in functiile de presedinte si vicepresedinte ai Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden a depus juramantul si a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA - FOTO

Joseph R. Biden a depus miercuri juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite. El a devenit al 46-lea presedinte al SUA.

Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )