Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

B1 B1,
Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,. continuă pe B1

Diplomatului rus i se va ridica imunitatea? MAE analizeaza aceasta posibilitate

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean.

MAE a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara

UPDATE 18:00- Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Ambasadorul rus a fost astazi la MAE, convocat de.

MAE analizeaza o cerere de ridicare a imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara.

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Soferul masinii Ambasadei Rusiei are calitatea de diplomat, beneficiaza de imunitate de jurisdictieVIDEO. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA. Soferul are IMUNITATE .

Ambasadorul Rusiei, CONVOCAT la MAE. DIPLOMATUL care ranit o tanara pe trecerea de pietoni ...

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem asteptarea ca legea sa isi spuna cuvantul si responsabilitatea in fata unei curti de justitie sa se materializeze. Suntem intr-un proces de reflectie interna, care nu e simplu in raport de practica internationala in .

MAE a cerut ridicarea imunitatii diplomatului rus

Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, transmite Antena3. ro.

Titus Corlatean participa la reuniunea ministrilor de externe din statele riverane Dunarii

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, va participa maine la cea de-a doua reuniune informala a ministrilor de externe din statele riverane Dunarii, care se va desfasura la St. Polten, Austria, informeaza ministerul printr-un comunicat de presa.

Titus Corlatean a cerut autoritatilor ruse retragerea imunitatii diplomatului implicat in accidentul auto

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )