Libnet.ro
UNICEF

20:45

MAE a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara

Antena3 Antena3,
MAE a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara

UPDATE 18:00- Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Ambasadorul rus a fost astazi la MAE, convocat de. continuă pe Antena3

MAE a cerut ridicarea imunitatii diplomatului rus

Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, transmite Antena3. ro.

MAE analizeaza o cerere de ridicare a imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara.

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Soferul masinii Ambasadei Rusiei are calitatea de diplomat, beneficiaza de imunitate de jurisdictieVIDEO. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA. Soferul are IMUNITATE .

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,.

UPDATE MAE cere RETRAGEREA imunitatii diplomatului care a provocat accidentul de duminica. ...

UPDATE Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de duminica. Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem .

B1: Suspiciuni de spionaj in cazul diplomatului rus care a accidentat o romanca: ...

Accidentul in care a fost implicat secretarul din cadrul Ambasadei Rusiei la Bucuresti este invaluit in mister. Autoritatile romane au dat publicitatii numele celui care a accidentat grav o studenta de 19 ani pe o trecere de pietoni din Capitala, identificat drept Alexander Evsyukov, insa se pare ca acesta nu exista, scrie b1. ro. Jurnalistul Andrei Badin a prezentat marti seara, in emisiunea Aktualitatea, de pe B1 TV, lista tuturor diplomatilor acreditati la Ambasada rusa de la Bucuresti, .

Suspiciuni de spionaj in cazul diplomatului rus care a accidentat o romanca: Autoritatile ii ascund identitatea reala

Accidentul in care a fost implicat secretarul din cadrul Ambasadei Rusiei la Bucuresti este invaluit in mister. Autoritatile romane au dat publicitatii numele celui care a accidentat grav o studenta de 19 ani.

Diplomatului rus i se va ridica imunitatea? MAE analizeaza aceasta posibilitate

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean.

Ambasadorul Rusiei, CONVOCAT la MAE. DIPLOMATUL care ranit o tanara pe trecerea de pietoni ...

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. Ambasadorul rus urmeaza sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de Mediafax. Transmitem asteptarea ca legea sa isi spuna cuvantul si responsabilitatea in fata unei curti de justitie sa se materializeze. Suntem intr-un proces de reflectie interna, care nu e simplu in raport de practica internationala in .

Titus Corlatean a cerut autoritatilor ruse retragerea imunitatii diplomatului implicat in accidentul auto

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a remis o Nota Verbala prin care se solicita autoritatilor Federatiei Ruse retragerea imunitatii de jurisdictie a diplomatului implicat in accidentul auto de.

Diplomatul rus care a accidentat grav o tanara in Bucuresti Nu poate fi anchetat.

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg S. Malginov, a fost marti la sediul Parchetului General, unde a discutat cu seful DIICOT, Codrut Olaru, despre traficul transfrontalier de droguri, nu despre accidentul de masina produs duminica de un diplomat rus, spun surse judiciare. Intalnirea a fost programata inainte de producerea accidentulul. Duminica, un diplomat rus, aflat la volanul masinii Ambasadei Rusiei la Bucuresti, a lovit o tanara pe o trecere de pietoni de pe raza sectorului 3 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )