Libnet.ro
UNICEF

17:15

Diplomatului rus i se va ridica imunitatea? MAE analizeaza aceasta posibilitate

Adevărul Adevărul,
Diplomatului rus i se va ridica imunitatea? MAE analizeaza aceasta posibilitate

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean. continuă pe Adevărul

MAE analizeaza o cerere de ridicare a imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara.

Ministerul roman de Externe analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti, ambasadorul rus urmand sa fie convocat la minister, a declarat ministrul de resort, Titus Corlatean, potrivit Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Soferul masinii Ambasadei Rusiei are calitatea de diplomat, beneficiaza de imunitate de jurisdictieVIDEO. Tanara accidentata de DIPLOMATUL RUS este in COMA. Soferul are IMUNITATE .

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,.

MAE a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara

UPDATE 18:00- Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti. Ambasadorul rus a fost astazi la MAE, convocat de.

MAE a cerut ridicarea imunitatii diplomatului rus

Ministerul de externe a cerut oficial ridicarea imunitatii diplomatului rus care a lovit duminica o tanara pe o trecere de pietoni din Bucuresti, transmite Antena3. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )