Libnet.ro
UNICEF

01:05

Titus Corlatean: Vizita Victoriei Nuland a fost binevenita. Modificarea Codului Penal a fost netransparenta

Adevărul Adevărul,
Titus Corlatean: Vizita Victoriei Nuland a fost binevenita. Modificarea Codului Penal a fost netransparenta

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat, duminica seara, la postul Antena 3, ca modalitatea in care s-au adus schimbari Codului Penal a fost netransparenta, iar vizita efectuata recent de Victoria Nuland nu a avut ca scop sa puna la punct autoritatile, ci sa arate interesul SUA pentru Romania. continuă pe Adevărul

Titus Corlatean: Vizita Victoriei Nuland a fost binevenita. SUA vor o Romanie puternica

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de analistul militar Radu Tudor, la Antena 3, ca vizita Victoriei Nuland, asistentul pentru afaceri.

Vizita Victoriei Nuland in Romania, in atentia presei internationale

Vizita in Romania a adjunctului pentru Europa si Eurasia al secretarului de Stat al Statelor Unite a starnit reactii si in presa internationala. Kansas City scrie ca Victoria Nuland a cerut autoritatilor.

Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Deputatul PSD Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, considera ca vizita subsecretarului de stat Victoria Nuland ne da ocazia sa prezentam, in mod direct, realitatile din Romania, consolidand totodata relatia bilaterala cu SUA, conform unui comunicat de presa.

Cateva concluzii dupa vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: jocul ramane deschis

In cele 24 de ore petrecute in Bucuresti, Victoria Nuland a dat mesaje explicite ferme in iesirile publice. La fel de importante sint insa mesajele nespuse, criptate in alegerile simbolice facute de inaltul oficial american: agenda vizitei, alegerea partenerilor de dialog, temele de discutie alese. Le vom explica pe larg mai jos. Toate aceste mesaje la un loc duc insa spre o concluzie: SUA ramin in joc, vor investi in cotinuare energie pentru continuarea reformelor si privesc Romania ca pe un aliat pe care nu vor sa-l piarda dupa modelul Ucrainei.

Titus Corlatean: Nuland nu a venit sa ne puna la punct. Modificarea Codului Penal a fost netransparenta

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat duminica, la Antena 3, ca modul in care au fost aduse modificarile la Codul Penal a fost rapid si netransparent, dar vizita Victoriei Nuland, nu a avut scopul de a pune la punct autoritatile, ci a aratat interesul SUA pentru ce se intampla in Romania.

Corlatean, dupa vizita lui Nuland: Modificarea Codului Penal a fost netransparenta.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca modul in care au fost aduse modificarile la Codul Penal a fost rapid si netransparent, dar vizita Victoriei Nuland, nu a avut scopul de a pune la punct autoritatile, ci a aratat interesul SUA pentru ce se intampla in Romania, informeaza Mediafax. Seful diplomatiei a declarat ca a fost o surpriza pentru el comentariul consilierului premierului Gyorgy Frunda care a spus ca Romania nu este o colonie americana) dar ca el este foarte relevant .

Titus Corlatean: I-am propus premierului patru variante pentru portofoliul Romaniei in viitoarea Comisie Europeana

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat duminica, la Antena 3, ca i-a transmis premierului Victor Ponta patru variante de portofolii vizate de Romania in viitoarea Comisie Europeana si a precizat ca existe si nume de persoane pentru functia de comisar.

Victor Ponta ii ureaza La multi ani, pe Facebook, lui Titus Corlatean

Premierul Victor Ponta a postat sambata, la ora 12. 20, un mesaj pe pagina sa de Facebook in care ii ureaza La multi ani ministrului de Externe Titus Corlatean, mesaj insotit de o fotografie cu cei doi oficiali.

VIDEO Victoria Nuland, primele declaratii in Romania: SUA manifesta un interes profund in dezvoltarea continua a statului de drept, Justitiei, deschiderii economice, transparentei in Romania. Am discutat aceste aspecte astazi

Victoria Nuland a declarat sambata, dupa o intalnire cu ministrul Afacerilor Externe, ca SUA au un interes profund pentru indepedenta justitiei, dezvoltarea statului de drept si pentru transparenta in Romania si a spus ca a discutat aceste teme cu ministrul Titus Corlatean. Asistenta secretarului american de Stat pe afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, aflata intr-o vizita de doua zile la Bucuresti, a avut o intrevedere cu ministrul Afacerilor Externe Titus Corlatean la sediul ministerului. Declaratiile de presa comune s-au terminat. Vezi in articol ce au spus cei doi demnitari.

Cristian Diaconescu: Utilizarea vizitei Victoriei Nuland in favoarea sau defavoarea unora este ridicola

Incercarea de a utiliza vizita asistentului secretarului de stat al SUA, Victoria Nuland in favoarea sau in defavoarea unuia dintre actorii politici relevanti de la noi, este ridicola, a comentat, duminica, pe blogul personal, consilierul prezidential Cristian Diaconescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )