Libnet.ro
UNICEF

00:07

Toader, despre dezbaterile din PE: Un fel de furtuna intr-un pahar cu apa; multe inexactitati si neadevaruri

Hotnews Hotnews,
 Toader, despre dezbaterile din PE: Un fel de furtuna intr-un pahar cu apa; multe inexactitati si neadevaruri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la TVR1, ca in dezbaterile din Parlamentul European despre legile justitiei au fost spuse multe inexactitati, multe neadevaruri, fiind un fel de furtuna intr-un pahar cu apa, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Toader, despre dezbaterile din PE: Un fel de furtuna intr-un pahar cu apa; multe inexactitati si neadevaruri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la TVR1, ca in dezbaterile din Parlamentul European despre legile justitiei au fost spuse multe inexactitati, multe neadevaruri, fiind un fel de furtuna intr-un pahar cu apa, informeaza Agerpres.

Tudorel Toader, despre dezbaterile din PE: Un fel de furtuna intr-un pahar cu apa; multe inexactitati si neadevaruri

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat joi, la TVR1, ca in dezbaterile din Parlamentul European despre legile justitiei au fost spuse multe inexactitati, multe neadevaruri, fiind un fel de furtuna.

Tudorel Toader, despre dezbaterea din Parlamentul European: Nu s-a dorit aflarea adevarului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Strasbourg, ca nu este multumit de dezbaterea din plenul Parlamentului European privind modificarile la legile justitiei din Romaniei. N-am.

Tudorel Toader, critici dupa dezbaterile din Parlamentul European: S-au spus neadevaruri. Discurs politicianist, cu pretext juridic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca in dezbaterile din Parlamentul European pe legile justitiei s-au spus multe lucruri neadevarate si s-a plang ca nu a fost lasat sa ia cuvantul in pl.

Ministrul Sanatatii, anunt despre salariile din sistemul sanitar. Cati bani vor incasa medicii si asistentele

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit joi despre salariile din sistemul sanitar. Potrivit ministrului, de la 1 martie 2018, in sistemul sanitar vor fi cresteri semnificative. Sorina Pintea a dat exemplul.

Tudorel Toader, despre dezbaterea pe legile justitiei din Parlamentul European: S-au spus neadevaruri; discurs politicianist, cu pretext juridic/ Nu s-a dorit aflarea adevarului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri seara, la Strasbourg, ca in s-au spus neadevaruri in cadrul dezbaterii pe legile justitiei din Parlamentul European, acuzand si faptul ca nu s-a dorit aflarea adevarului prin faptul ca nu a fost lasat sa vorbeasca la dezbatere.

BNR, despre Bitcoin: Descurajam orice fel de implicare in legatura cu monedele virtuale, inclusiv din perspectiva furnizarii de servicii pentru entitatile care ofera servicii de investitii sau de tranzactionare

BNR descurajeaza orice fel de implicare in legatura cu monedele virtuale, inclusiv din perspectiva furnizarii de servicii pentru entitatile care ofera servicii de investitii sau de tranzactionare a acestor monede, se arata intr-un comunicat transmis marti de autoritatea monetara. In contextul evolutiei schemelor de monede virtuale, inclusiv a riscurilor asociate acestora, Banca Nationala a Romaniei isi intareste pozitia exprimata prin comunicatul emis in martie 2015, cand atragea atentia asupra riscului ridicat de pierdere a sumelor investite in astfel de monede.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )