Libnet.ro
UNICEF

19:30

Toader, despre motivarea CSM a avizului negativ privind revocarea lui Kovesi: Ce a sustinut procurorul sef al DNA, CSM a luat, a cosmetizat si a zis ca e bine asa

Adevărul Adevărul,
Toader, despre motivarea CSM a avizului negativ privind revocarea lui Kovesi: Ce a sustinut procurorul sef al DNA, CSM a luat, a cosmetizat si a zis ca e bine asa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat, vineri seara, motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii sale de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Toader sustinand ca aceasta este in oglinda cu raspunsurile date de sefa DNA la toate cele 20 de acuzatii aduse de el. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei despre motivarea CSM pentru avizul negativ privind revocarea lui Kovesi: CSM a luat alea 20 de puncte prezentate de mine, raspunsurile procurorului-sef si le-a sucit. In rest nu a facut nimic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus vineri seara la Antena 3 ca motivarea Consiliului Superior al Magistraturii pentru avizul negativ privind revocarea lui Kovesi din functia de procuror-sef al DNA este formata din raportul sau, sustinerile Laurei Codruta Kovesi si cosmetizarea spuselor acesteia.

Augustin Lazar: Motivarea CSM a avizului negativ confirma pozitia Ministerului Public

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a sustinut la iesirea de la CSM ca avizul negativ dat de Sectia pentru Procurori a CSM in cazul cererii de revocare a procurorului sef DNA are pozitia Ministerului Public.

Ministrul Justitiei, despre motivarea CSM privind avizul negativ la cererea de revocare a lui Kovesi: Ce a sustinut procurorul sef al DNA, CSM a luat, a cosmetizat si a zis ca e bine asa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat, vineri seara, motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii sale de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, Toader sustinand ca aceasta este in oglinda cu raspunsurile date de sefa DNA la toate cele 20 de acuzatii aduse de el.

Motivarea CSM pentru avizul negativ privind revocarea lui Kovesi: In cuprinsul cererii de revocare nu s-a facut referire la niciuna dintre atributiile legale incalcate

Sectia pentru procurori a CSM arata, in motivarea avizului negativ dat solicitarii ministrului Justitiei de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ca in cuprinsul cererii de revocare nu s-a facute referire la niciuna dintre atributiile legale incalcate, nefiind specificata componenta manageriala vizata.

CSM: Avizul negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost motivat si transmis decidentilor

Avizul negativ al sectiei pentru procuori a CSM privind propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost motivat si inaintat decidentilor, a anuntat vineri Consiliul Superior al Magistraturii. Avizul CSM este consultativ si merge la presedintele Klaus Iohannis, care va lua decizia finala.

CSM: Avizul negativ privind propunerea de revocare a lui Kovesi a fost motivat si transmis decidentilor

Avizul negativ al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) privind propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a fost motivat si.

CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motiva.

CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi / DOCUMENT

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motivarea avizului consultativ negativ pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA. Motivarea Sectiei pentru Procurori din cadrul CSM are nu mai putin de 51 de pagini.

DOCUMENT CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motivarea avizului consultativ negativ pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA. Motivarea Sectiei pentru Procurori din cadrul CSM are nu mai putin de 51 de pagini.

CSM a trimis la Cotroceni motivarea avizului negativ in cazul cererii de revocare a lui Kovesi

ACTUALIZARE 12:35 Motivare CSM: in cuprinsul cererii de revocare a procurorului-sef al DNA nu s-a facut referire la atributiile legale incalcate Sectia pentru procurori a CSM afirma, in motivarea avizului negativ dat solicitarii ministrului Justitiei de revocare a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi ca in cuprinsul cererii de revocare nu s-a facute referire la niciuna dintre atributiile legale incalcate, nefiind specificata componenta manageriala vizata. ------------- Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost finalizat si a fost transmis decidentilor, anunta CSM.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )