Libnet.ro
UNICEF

00:07

CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi / DOCUMENT

Adevărul Adevărul,
CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi / DOCUMENT

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motivarea avizului consultativ negativ pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA. Motivarea Sectiei pentru Procurori din cadrul CSM are nu mai putin de 51 de pagini. continuă pe Adevărul

DOCUMENT CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motivarea avizului consultativ negativ pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare a sefei DNA. Motivarea Sectiei pentru Procurori din cadrul CSM are nu mai putin de 51 de pagini.

CSM a publicat motivarea avizului negativ pe revocarea Laurei Codruta Kovesi

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat, in urma cu scurt timp, pe site-ul institutiei motiva.

CSM i-a trimis lui Klaus Iohannis motivarea avizului pe revocarea sefei DNA

Documentul care grabeste decizia lui Iohannis in privinta revocarii Laurei Codruta Kovesi va fi trimis in scurt timp la Palatul Cotroceni. Sectia de procurori a CSM a publicat motivarea avizului negativ dat in.

CSM a trimis la Cotroceni motivarea avizului negativ in cazul cererii de revocare a lui Kovesi

ACTUALIZARE 12:35 Motivare CSM: in cuprinsul cererii de revocare a procurorului-sef al DNA nu s-a facut referire la atributiile legale incalcate Sectia pentru procurori a CSM afirma, in motivarea avizului negativ dat solicitarii ministrului Justitiei de revocare a procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi ca in cuprinsul cererii de revocare nu s-a facute referire la niciuna dintre atributiile legale incalcate, nefiind specificata componenta manageriala vizata. ------------- Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost finalizat si a fost transmis decidentilor, anunta CSM.

CSM a trimis la Cotroceni motivarea avizului negativ in cazul cererii de revocare a lui Kovesi de la conducerea DNA

Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost finalizat si a fost transmis decidentilor, anunta CSM.

Motivarea avizului negativ al CSM la cererea de revocare a lui Kovesi, finalizata pana la sfarsitul saptamanii

Motivarea in cazul avizului negativ dat de Sectia pentru procurori pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, urmeaza sa fie finalizata la.

Olaru: Motivarea avizului negativ al CSM la cererea de revocare a lui Kovesi va fi finalizata pana la sfarsitul saptamanii

Motivarea in cazul avizului negativ dat de Sectia pentru procurori pe solicitarea ministrului Justitiei de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, urmeaza sa fie finalizata la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat joi vicepresedintele CSM, Codrut Olaru, potrivit Agerpres.

Motivarea avizului pe revocarea sefei DNA a ajuns la Klaus Iohannis. Cum o apara CSM pe Kovesi

Update:Motivare halucinanta a avizului negativ dat de sectia pentru procurori a CSM in cazul revocarii lui Kovesi. Potrivit motivarii, sefei DNA nu i se poate imputa ca a incalcat Constitutia de trei.

Motivarea avizului CSM in cazul cererii de revocare a Laurei Codruta Kovesi va fi gata pana la sfarsitul saptamanii

Vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii a declarat ca sectia de procurori a institutiei este aproape gata de a finaliza motivarea avizului negativ la cererea de revocare a sefei DNA inaintata de ministrul Justitiei.

CSM: Avizul negativ privind propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost motivat si transmis decidentilor

Avizul negativ al sectiei pentru procuori a CSM privind propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie a fost motivat si inaintat decidentilor, a anuntat vineri Consiliul Superior al Magistraturii. Avizul CSM este consultativ si merge la presedintele Klaus Iohannis, care va lua decizia finala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )