Libnet.ro
UNICEF

18:15

Tolontan, despre protocolul desecretizat: Un articol permite sefilor din SRI sa afle date din dosarele angajatilor care sunt cercetati (VIDEO)

B1 B1,
Tolontan, despre protocolul desecretizat: Un articol permite sefilor din SRI sa afle date din dosarele angajatilor care sunt cercetati (VIDEO)

Jurnalistul Catalin Tolontan a reclamat ca un articol din protocolul desecretizat vineri intre SRI si Parchetul General scoate la iveala o chestiune care nu este in regula. Mai exact, prin articolul 7,. continuă pe B1

Dana Girbovan, despre Protocolul dintre SRI si Parchetul General: Gravitatea prevederilor din acest Protocol este cutremuratoare

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, critica in termeni extremi de duri Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Potrivit.

Traian Basescu: Din protocolul desecretizat de SRI nu rezulta implicarea Serviciului in activitatea DNA prin decizia CSAT

Traian Basescu, presedintele PMP, a avut o reactie la scurt timp dupa desecretizarea primul protocol. Acesta spune ca din protocolul semnat in 2009 intre Ministerul Public si Serviciul Roman de Informatii nu re.

Radu Tudor, despre protocolul secret dintre SRI si Parchetul General

Serviciul Roman de Informatii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie pentru indeplinirea sarcinilor ce le revin in domeniul.

Sorina Matei, despre protocolul SRI - Parchetul General: Kovesi a facut un protocol PESTE capul DNA, cu incalcarea legii (VIDEO)

Jurnalista Sorina Matei reactioneaza dupa ce Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Realizatorul emisiunii.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3262 seconds )