Libnet.ro
UNICEF

06:15

Peste 200 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Antena3 Antena3,
Peste 200 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Circa 129 de tone de carne de toate felurile, nu numai de pui, ci si de porc si peste, au fost confiscate si oprite de la comercializare, a anuntat, miercuri, vicepresedintele ANPC, Marius Dunca. De asemenea,. continuă pe Antena3

Peste 230 de tone de carne expirata, retrase de la vanzare. ANPC face controale in toate magazinele

Aproape 230 de tone de carne si produse din carne, intre care si marfa expirata din noiembrie 2013, au fost retrase in urma controalelor facute miercuri de inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia.

Peste 200.000 de bilete la Cupa Mondiala au fost vandute in cinci ore.

Peste 200. 000 de bilete pentru 60 din cele 64 de meciuri de la Cupa Mondiala din Brazilia au fost vandute, miercuri, in cinci ore, a anuntat FIFA, conform Mediafax. In primele cinci ore de la punerea in vanzare, suporterii din intreaga lume au achizitionat 203. 330 de bilete pentru Cupa Mondiala, a anuntat FIFA. Biletele vandute miercuri sunt de la 60 de partide de la turneul final, mai putin meciul de deschidere Brazilia - Croatia), cele doua semifinale si finala competitiei. Principalii .

Zeci de tone de carne si produse din carne au fost retrase din depozitele clujene

Descinderile DIICOT au declansat, miercuri, mai multe controale ale Protectiei Consumatorilor. 129 de tone au fost retrase definitiv, iar alte 100 au fost oprite temporar de la comercializare, in urma controalelor la depozite din Bucuresti si din judetele Iasi, Bistrita-Nasaud si Cluj. Joi urmeaza controale la supermarketuri.

Se anunta vremuri urate? Deputatii cumpara peste 200.000 de role de hartie igienica si de hartie prosop

Camera Deputatilor achizitioneaza peste o suta de mii de role de hartie igienica, aproape o suta de mii de role de hartie prosop si doua mii de pachete de servetele ZZ cu absorbtie mare, valoarea estimata a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )