Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora in cazul Caracal: Adevarata ancheta se desfasoara la Sectia Speciala

Antena3 Antena3,
Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora in cazul Caracal: Adevarata ancheta se desfasoara la Sectia Speciala

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Antena 3 ca acele oase din padure nu aveau cum sa fie mai vechi de doua saptamani si automat, acestea nu ii puteau apartine Luizei,. continuă pe Antena3

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora: Luiza era foarte interesanta pentru el. A dat-o mai departe

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Sinteza Zilei,ca are date si informatii care nu pot fi facute publice pentru moment, pentru a nu influenta ancheta, date ce arata c?.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

DEZVALUIRI din cazul CARACAL. Ce s-a gasit in CASA ORORILOR. Avocat familiei Luizei: Miroase totul a cadavru, iese mirosul din pereti, din pamant

Noi detalii infioratoare din casa groazei de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, marti, ca in locuinta acestuia miroase numai a cadavru. Pute totul a cadavru. Nu vorbesc n.

Noi dezvaluiri in cazul Caracal. Modul halucinant in care criminalul a identificat victimele: Este fata din luna cutare

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a facut noi dezvaluiri in cazulcrimelorcomise de Gheorghe Dinca. El a oferit detalii despre probele gasite de anchetatori in padurea unde criminalul a spus ca a ar.

CAZUL CARACAL Avocatul Tonel Pop si-a facut SELFIE in casa lui Dinca: Era haios combinezonul Procurorii DIICOT vor sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti

Avocatul familiei Luizei Melencu. Tonel Pop, a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie, au precizat surse judiciare pentru G4Media. ro. Avocatul nu si-a.

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

EXCLUSIV IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alaturi de controversatul Remus Radoi CODITA intr-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE Ies la iveala detalii inedite despre personajele principale ale momentului in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezinta acum familia Luizei Melencu, una din victimele.

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

Declaratii SOCANTE in cazul Caracal! Probele, PLASATE recent in padure

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, crede ca probele gasite in padure nu s-ar fi putut pastra atat de bine dupa atatea luni. Mai mult, acesta considera ca probele au fost plasate recent in padure.

Cum a ajuns avocatul PSD-ului agitator de serviciu la Caracal. Tonel Pop apare pe lista analistilor pe care opozitia ii acuza ca ar fi platiti de puterea actuala

Tonel Pop, avocatul care reprezinta pro-bono familia Luizei Melencu, tanara disparuta la Caracal, are legaturi controversate cu partidul de guvernamant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )