Libnet.ro
UNICEF

20:15

Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora: Luiza era foarte interesanta pentru el. A dat-o mai departe

Antena3 Antena3,
Tonel Pop, dezvaluiri de ultima ora: Luiza era foarte interesanta pentru el. A dat-o mai departe

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat in exclusivitate la Sinteza Zilei,ca are date si informatii care nu pot fi facute publice pentru moment, pentru a nu influenta ancheta, date ce arata c?. continuă pe Antena3

CAZUL CARACAL Avocatul Tonel Pop si-a facut SELFIE in casa lui Dinca: Era haios combinezonul Procurorii DIICOT vor sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti

Avocatul familiei Luizei Melencu. Tonel Pop, a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie, au precizat surse judiciare pentru G4Media. ro. Avocatul nu si-a.

Digi24: Liviu Avram, despre avocatul Tonel Pop: E foarte dubios

Pe YouTube exista o inregistrare din 2017 a unei emisiuni TV in care moderator este Remus Radoi - nimeni altul decat omul de afaceri din Caracal care a fost sunat de fostul adjunct al IPJ Olt, Nicolae Alexe, ca sa il ajute in operatiunea de cautare a Alexandrei Macesanu - iar printre invitatii sai se numara si avocatul Tonel Pop.

Avocatul Tonel Pop confirma: Gheorghe Dinca are cel putin un complice. Telefonul de pe care a sunat Alexandra la 112 a fost ars

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a confirmat in exclusivitate la Sinteza Zilei ca telefonul de pe care Alexandra Macesanu cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca a fost ales. Acel telefonn.

EXCLUSIV IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alaturi de controversatul Remus Radoi CODITA intr-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE Ies la iveala detalii inedite despre personajele principale ale momentului in cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezinta acum familia Luizei Melencu, una din victimele.

Tonel Pop, despre faptul ca familia Luizei solicita daune morale in valoare de 300.000 de euro: Nu am cerut si nu am precizat nicio dauna. Sunt speculatii!

Avocatul familiei Luizei a sustinut ferm ca nu s-au cerut daunele morale in valoare de 300. 000 de euro, asa cum se vehiculeaza in presa. Tonel Pop a declarat ca sunt doar speculatii. Nu am cerut si nu am.

Cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop, dat afara de la perchezitiile din casa monstrului Gheorghe Dinca

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa lui Gheorghe Dinca pentru ca si-a facut un selfie. Procurorii DIICOT iau in calcul sa ii faca sesizare la Baroul Bucuresti.

Avocatul Luizei, despre descoperirea unui nou telefon: ii apartinea Alexandrei, dar nu a fost adus la expertiza Tonel Pop sustine ca anchetatorii refuza sa le arate dosarul (VIDEO)

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, una dintre fetele rapite si ucise in Caracal, a afirmat marti, in direct la B1TV, ca anchetatorii nu au gasit un nou telefon, ci informatia a fost preluata gresit, fiind vorb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )