Libnet.ro
UNICEF

06:30

TOP 10: Cei mai in forma jucatori din Liga Campionilor

România Liberă România Liberă,
TOP 10: Cei mai in forma jucatori din Liga Campionilor

Mai sunt doar cateva ore pana la primul fluier al celei de-a 60-a editii a Ligii Campionilor. Starurile Europei vor arata in meciurile din grupe ca isi merita banii- doar sunt jucatori care pot face diferenta. Cei mai buni dintre ei vor respire aerul primaverii din Liga Campionilor. continuă pe România Liberă

A murit Alex Savitescu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Iasi

Jurnalistul Alex Savitescu, unul dintre cei mai apreciati realizatori de emisiuni radio din Iasi, a murit astazi, 16 septembrie, la varsta de 36 de ani.

Spectaculos! Top 15 cele mai inedite plaje din lume!

De la plaje cu nisip roz, rosu, negru ori chiar verde si pana la plaja din maldive al carui nisip pare inundat de stele pe timpul noptii, iata cele mai frumoase si mai inedite 15 plaje din lume!.

Tara in care McDonalds plateste cele mai mari salarii din industria fast-food

Danemarca, tara cu cei mai fericiti locuitori din lume, ofera inca un motiv pentru care a primit aceeasta distinctie. in timp ce angajati ai lanturilor de restaurante de tip fast-food din intreaga lume au.

Simona Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor: Abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume

Simona Halep va fi a treia jucatoare din istoria tenisului romanesc care va participa la Turneul Campioanelor. Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Halep a precizat ca de-abia asteapta sa evolueze, in Singapore, impotriva celor mai buna jucatoare din lume.

TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Aflat la a cincea editie, clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, realizat de o firma de consultanta americana, trece in revista in acest an statele cu cel mai mare PIB din lume. Acesta este si motivul pentru care Romania si Kuweit au.

Clasamentul ATP: Novak Djokovic, lider; Tsonga si Murray, in afara TOP 10

Novak Djokovic se afla si in aceasta saptamana pe prima pozitie a clasamentului ATP, sportivul din Serbia acumuland 12. 150 de puncte. Podiumul este completat de Rafael Nadal si Roger Federer. Jo-Wilfried Tsonga 11) si Andy Murray 12) au iesit din TOP 10 ATP.

STUDIU Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati. Acestia consuma cel putin trei cesti de cafea pe zi

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti cu aceasta bautura pe zi decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca. Mari consumatori de cafea sunt si profesorii si politistii. Asa arata un studiu realizat in randul a 10. 000 de persoane.

STUDIU. Jurnalistii, printre cei mai stresati angajati

Jurnalistii sunt cei mai mari bautori de cafea, consumand mai multe cesti cu aceasta bautura pe zi decat oricare alta persoana care lucreaza in alt domeniu, cauza principala fiind stresul de la locul de munca, potrivit unui studiu realizat in randul a 10. 000 de persoane, informeaza theguardian. com.

Cei mai puternici oameni ai planetei fac spectacol in centrul Sibiului

Martin Wildauer, Erwin Katona, Lauri Nami si alti sapte cei mai puternici oameni ai planetei, vin sa isi masoare fortele in Romania, la Sibiu, la cea mai spectaculoasa competitie de tip strongman din lume.

Un roman, printre cei mai buni violonisti de la concursul George Enescu

Cei mai buni violonisti se intrec in cadrul etapei a doua a concursului George Enescu de la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Printre cei 12 tineri artisti care au fost ajuns in aceasta etapa se afla si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )